23948sdkhjf

Nu öppnar Stockholms nya matdestination

I nästa vecka slås dörrarna upp för Urban Delis senaste satsning i Stockholm. Butik, saluhall, restaurang och hotell på Sveavägen i centrala Stockholm.
Den 5 september lanserar Urban deli sin tredje matdestination, på Sveavägen i Stockholm. Prisbelönta restaurang/butikskonceptet Urban deli öppnade på Nytorget 2009 och 2013 i Sickla. Kombinationen av matbutik, stor färskvaruavdelning och restaurang i saluhallsmiljö kommer också prägla det nya matpalatset.

– Urban deli är en ständig resa och Sveavägen är nästa anhalt. Här finns 6 000 kvadratmeter lekyta för matglada, säger vd Johannes Andvaller .

– Vi vill att det ska vara lika roligt att handla som att gå på krogen och fortsätter att utveckla vårt koncept i den riktningen med schyssta handplockade egna produkter, bra råvaror och en enkel och härlig miljö för den som vill äta gott och umgås.

I en takparken på husets nioende våning finns stora öppna ytor nu med tillhörande bar med utsikt över Stockholm. Till nästa år ska takparken byggas om med ny bar, restaurang och festvåning. I huset finns även en matstudio som grupper kan hyra för egna event och tillställningar. Dessutom öppnar en hotelldel med 106 rum under jord.

– Vi ser fram emot att öppna en pulserande mötesplats för dygnets alla måltider till alla hungriga lokalbor, turister och de som jobbar i kvarteret. Allt från frukost, lunch eller fika till middag och drinkar, säger Johannes Andvaller .

– Vi kommer dessutom att ha Sveavägens mest tillgängliga butik som är öppen från 7 på morgonen till 1 på natten.

Sedan 2014 ägs halva bolaget Urban deli av dagligvarukoncernen Axfood.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063