23948sdkhjf

De blir nya i Kappahls styrelse

Valberedningen har kommit med förslag på styrelsen i KappAhl. Två nya, välkända, handelsprofiler föreslås ta plats i styrelsen.
KappAhls valberedning föreslår två nya styrelseledmöter: Gustaf Öhrn och Kicki Olivensjö .

Gustaf Öhrn är koncernchef i Stadium AB (fram till oktober 2015). Gustaf Öhrn har tidigare varit vd i Fotoquick AB, Amago capital AB, J. Lindeberg AB och Speed ventures AB. Vidare har han varit chef för ungdomsavdelningen och damavdelningen på Hennes & Mauritz AB. Gustaf Öhrn är styrelseledamot i Acne Studios Holding AB samt utbildad ekonom.

Kicki Olivensjö tillträder den 1 oktober som sortiments- och inköpschef för Venue retail group och har tidigare arbetat som affärsområdeschef samt design- och inköpschef på Åhléns. Hon har dessförinnan arbetat som design- och inköpschef på Lindex samt design- och produktionschef på Peak performance. Vidare har Kicki Olivensjö arbetat på Hennes & Mauritz AB i olika positioner i Sverige och Hongkong.

Valberedningen föreslår omval av Anders Bülow (föreslagen till omval som styrelseordförande), Christian W. Jansson , Pia Rudengren och Susanne Holmberg .

Amelia Adamo har avböjt omval.

Valet görs på bolagets årsstämma 2 december.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094