23948sdkhjf

Säkerhet i fokus i nya Dagens Handel

Säker rektrytering, analyser som gör betalningarna säkrare och statistik om hur nätfusket ökar, är något av innehållet i Dagens Handel nummer 2, som har fokus på säkrare handel.
I det senaste numret av Dagens Handel, som ligger hos prenumeranterna denna vecka, presenteras den senaste brottsstatistiken från Brå. Den visar bland annat att datorbedrägerier är den brottstyp som ökar mest men att också antalet rån med skjutvapen har ökat rejält under det gångna året.



Säkra rekryteringar är viktigt och Stockholms handelskammares analyser visar att allt fler företag har någon form av policy för bakgrundskontroller när de rekryterar ny personal. Lotta Andersson, projektledare på Stockholms handelskammare berättar i en artikel om hur företagen arbetar för att få säkra rekryteringar.

Handeln inför nu anmälningsveckor för att få handlarna att anmäla brott i allt större utsträckning. Och analyser i realtid kan minska risken för bedrägerier i samband med betalningar.

I Dagens Handel nr 2 berättar vi också om Best secret, en shoppingsajt för medlemmar, där de kan handla märkeskläder till starkt nedsatta priser.

Missa heller inte artikeln om hur nätbutiken Lekmer och logistikföretaget Schenker tillsammans tar robotar till hjälp för att effektivisera plock och leveranser till sina kunder.

Dagens Handel utkommer med 15 nummer under 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078