23948sdkhjf

XL-bygg och Bygghemma i samarbete

XL-bygg och Bygghemma.se har tillsammans bildat xlhemma.se, XL-byggs nya e-handel.
Byggvaruhuskedjan XL-BYGG har sedan starten i Sverige år 2009 öppnat anläggningar över hela landet, men inom e-handel mot konsumentmarknaden har man legat efter.

Tillsammans med näthandeln bygghemma.se sätter man nu upp den nya e-handeln för byggvaror på nätet.

– Genom XLhemma.se får vi direkt upp ett av Sveriges bredaste sortiment med en bra bit över 150.000 produkter inom bygg och inredning och med goda möjligheter till ökade volymer för våra anläggningar”, säger Bert Larsson , vd på XL-bygg i ett pressmeddelande.

Även Bygghemma.se sägs ha mycket att vinna på samarbetet med XL-bygg.

– Genom samarbetet med får vi mycket goda möjligheter att snabbt distribuera ut tyngre byggprodukter till våra kunder runt om i landet”, säger Mikael Olander, vd på Bygghemma.se.

Merparten av XL-byggss butiker ingår i lanseringen och erbjuder därmed även e-handel till hela Sverige genom XLhemma.se.

-Vi har ännu inte lagt någon officiell prognos på vilka volymer vi kommer att få i e-handeln men vi ser ju såklart potentialen och följer alla branschsiffror och profetior noga. Viktigt att vi hela tiden lär oss av kundernas beteenden, önskemål och synpunkter, istället för att bara söka en snabb volymökning. Detta är en långsiktig lösning som gynnar alla parter – inte minst våra kunder, poängterar Bert Larsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062