23948sdkhjf

Visma + Nyce = sant

Visma köper Nyce solutions. Därmed vill Visma stärka satsningen på system för internlogistik och lagerhantering. – Med förvärvet av Nyce solutions förstärker Visma retail kompetensen i en växande kärnfråga för handeln, säger Peter Fischer, divisionsdirektör på Visma retail.

Nyce solutions har utvecklat ett komplett WMS (Warehouse Management System) med funktioner som röstplock, automationsstyrning, cross docking och mobila gränssnitt. Bland kunderna finns detaljister, de flesta inom e-handel, men också stora, nordiska tredjepartslogistiker.

Företaget har sin bas i Nittorp i Västergötland.

Vässar tillsammans

Företaget blir nu en del av Visma Retail.
– Vi är särskilt glada över att fortsätta vässa och utveckla vår verksamhet med en stark aktör som Visma som ägare. Det är betydelsefullt för oss att nu ingå i en så ambitiös och växande koncern, säger Magnus Nygren, vd på Nyce solutions.

Onikanalhandel bäddar för affären

I ett pressmeddelande tecknar Visma en bakgrund till affären där lagerhantering, logistik och leveranser har blivit alltmer centrala frågor för handeln i ljuset av konsumenters digitaliserade vardag.

Fysisk handel och e-handel länkas samman.
– För konsumenten är det självklart att allt ska fungera oavsett om man startat sin köpresa på nätet och avslutar i butik eller vice versa. För detaljister är det centralt att kunna tillgodose kundens förväntningar vad gäller korrekt lagersaldo och snabba leveranser, säger Peter Fischer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078