23948sdkhjf

Prisbelönt marknadschef till Tre

Hon är ett välkänt namn i sportbranschen. Nu går hon till mobiloperatören Tre.

Kort efter  att hon två år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa marknadschef i sportbranschen av tidningen Resumé  fick hon i höstas hon kliva av sitt jobb på Stadium. I dagarna har Victoria Appelqvist utsetts till marknadschef för konsumentaffären på mobiloperatören Tre. .

- Det ska bli riktigt kul att få jobba med ett så pass starkt varumärke, i en snabbrörlig bransch som präglas av hög konkurrens och innovationskraft. Jag ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med vad som verkar vara en väldigt stark och kompetent organisation, och tillsammans vara med och staka ut 3s framtida kommunikationsresa, säger hon i ett pressmeddelande..

Hon var senast marknadschef på Stadium där hon ansvarade för sportkedjans marknadsföring på samtliga marknader. Hon kommer dessförinnan från Samsung Electronics där hon var marknadsansvarig för de nordiska marknaderna. Hon har även många års erfarenhet inom marknadsföring från Johnson & Johnson och Procter & Gamble.

Victoria tillträder sin nya roll som konsumentmarknadschef den 14 augusti och efterträder Kalle Eliason som tagit beslutet att lämna Tre efter åtta år på bolaget. 

Källa: Tre, 3, mobiloperatörern Tre

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078