23948sdkhjf

Slår upp portarna till ny snusbutik

I dag inviger Swedish Match sin femte egna snusbutik i Sverige.

Den nya konceptbutiken får Lilla Fiskaregatan 19 i Lund som hemvist. Här kommer man sälja hela sitt svenska snussortiment, inklusive fabriksfärskt snus och utöver detta kommer det finnas både kaffe och smörgåsar.
Nu har det blivit dags att öppna portarna till vår nya snusbutik. Vårt butikskoncept har blivit en mötesplats för Sveriges snusare på de orter vi finns, och jag tror och hoppas på samma sak för denna butik i hjärtat av Skåne. I vår nya butik kommer vi också ha en yta där man kan sitta i lugn och ro och läsa och ta en kaffe, och vi kommer också ha uteservering på innergården, säger Cecilia Källbäck, affärsområdeschef.

Stort intresse

Inför butiksöppningen annonserade företaget efter nya snusexperter och fick in en enorm rad ansökningar.
Vi hade aldrig vågat hoppas på ett sådant gensvar, men på bara några dagar fick vi 210 ansökningar för att jobba i butiken. Jätteroligt med ett sådant intresse, och nu har vi anställt tre nya snusexperter som bistår konsumenter med att hitta rätt i vårt sortiment, blanda eget snus och svara på frågor om sådant som smaker, produkttillverkning och snusets historia, säger Lisa Björn, butikschef för Swedish Match snusbutik i Lund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078