23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från KUKA Nordic AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 4

KUKA nyanställer med fokus på Danmark – customer service för

den 16 juni 2022

I en satsning på den danska marknaden har KUKA Nordic utökat sin customer service med ytterligare en person i Danmark. Det handlar om Anita Kjaer Knudsen, som har en lång bakgrund inom att underhålla produktionslinjer med robotar.

Stark framåtrörelse för KUKA Nordic

den 9 juni 2022

– växer i både volymer och marknadsandelar. KUKA Nordics försäljning har ökat i flera år och taktar i år mot rekord igen. VD Joacim Lorentsson ser en stark efterfrågan och ökade marknadsandelar i både Norden och Baltikum.

Fokus på mjukvaror och ”More Than Robots”

den 11 april 2022

KUKA Nordic på Elmia Automation. Den 10 maj startar Elmia Automation och KUKA kommer att vara på plats. Förutom robot-nyheter fokuserar företagets monter på mjukvaror för simulering samt lösningar för industri 4.0.

KUKA stärker sin ställning som inom livsmedelsindustrin,

den 14 februari 2022

– robotar med hygieniska oljor klarar högt ställda krav. På En robot som hanterar livsmedel ställs särskilda krav.

KUKA tar ett nytt steg inom palletering

den 7 december 2021

– roboten Quantec PA-2 skapar flera nya möjligheter. Snabbare, med uppgraderade viktklasser och med hygieniska oljor som tillval – nu är KUKA:s nya palleteringsrobot ute i sortimentet.

Stark satsning på mobila plattformar

den 14 september 2021

– ny modell med flera nya smarta lösningar i KUKA:s sortiment.

Flera smarta nyheter i KUKA.Sim 4.0

den 17 augusti 2021

– Ett enklare liv för systemintegratörer. Möjlighet att skapa kompletta robotprojekt, att inkludera PLC och HMI, en spe-ciell add-on för bågsvetsning och att programmet nu säljs som årligt abonnemang med mycket konkurrenskraftigt pris.

KUKA:s nya programvara för palletering innebär ett paradigms

den 28 juni 2021

– stor förenkling för både slutkunder och integratörer Den nya mjukvaran KUKA.PalletTech är något av slutkundens bästa vän. Utan några kunskaper i robotprogrammering går det enkelt att definiera hur palleteringar ska ske.

"Det ska vara enkelt att palletera" Webinar från KUKA Nordic

den 3 juni 2021

Webinar 4 juni, KUKAs programvara KUKA.PalletTech är ett konfigurationsverktyg i världsklass för snabb och enkel robotpalletering.

KUKA:s programvara lyfter robotarna in i framtiden

den 17 maj 2021

För att nå industri 4.0 fullt ut, behöver produktionsutrustning vara uppkopplad och distribuera data. Och det måste ske mer eller mindre sömlöst medan produktionen är i gång.

Tätare samarbete mellan KUKA och Teamster

den 4 maj 2021

Systemintegratören Teamster har gått in i ett systempartnerskap med KUKA Nordic. – KUKA har en hög kompetens inom Industri 4.0 och digitala tvillingar. Det är saker som gör ett samarbete högintressant för oss, säger Joakim Fredholm, VD för Teamster.

KR DELTA – en slimmad och effektiv deltarobot från KUKA

den 28 april 2021

– Nischad på miljöer med krav på snabbhet och renhet. En mångsidig pick och place-robot, skräddarsydd för hygieniskt känsliga miljöer

Maximerad för noggrannhet och krävande miljöer

den 25 mars 2021

– KUKA:s uppgraderade KR CYBERTECH nano-serie sätter en ny standard. Nu lanseras KUKA:s uppgraderade generation av KR CYBERTECH nano.

KUKA:s extraordinära gröna år

den 3 februari 2021

2020 blev det år då KUKA Nordic med glädje kunde notera att produktionen av elektriska drivsystem för fordon, fartyg och andra maskiner verkligen tog fart i Norden.

Danmarkschef tar över som säljchef på KUKA Nordic

den 16 december 2020

– ”Jag har ett stort intresse för digitala plattformar” KUKA Nordic har utsett en ny säljchef. Det är Kim Reeslev, Country Manager i Danmark, som tar över ansvaret för säljarbetet i Norden och Baltikum.

KUKA Nordic och LKN i nytt partnerskap

den 24 november 2020

KUKA Nordic startar samarbete med en av Sveriges ledande leverantörer av automatiserade produktionssystem och lösningar – LKN Industriautomation. produktionssystem och lösningar – LKN Industriautomation.

KUKA:s nya KR SCARA-robotar

den 18 september 2020

Effektiv och snabb hjälp i industriell produktion, med egenskaper som ultrakompakta, snabba och starka blir KUKA:s nya KR SCARA-robotar en värdefull hjälp i industriell produktion för smådelsmonterings-, materialhanterings- och inspektionsuppgifter.

KUKA Nordics Virtuella robotmässor v38

den 7 september 2020

KUKA bjuder på nyheter och framtidsspaning på ny mötesplats.

KUKA:s mobila plattform KMP200

den 29 november 2019

Effektiva och flexibla produktionsflöden med KUKA:s mobila plattform KMP 200 KUKA fortsätter utvecklingen av mobila produkter i syfte att underlätta tillverkningsindustrins produktionsprocesser.

Flygande start för KUKA smartPAD-2 – smidigare hårdvara.

den 9 juli 2018

Högre prestanda och mer intuitiv robotstyrning. Under Automatica-mässan i München i juni var KUKA på plats, bland annat för att presentera KUKA smartPAD-2– belönad med IF Design Award 2018.

KUKA presenterar sin VR-miljö och mobila robotplattform på Elmia i hall B, verktygsmaskiner

den 24 april 2018

Besökarna får chans att uppleva hur det är att befinna sig mitt i en virtuell tredimensionell industrimiljö,

KUKA ökar sin närvaro i Danmark

den 21 mars 2018

Robotmarknaden i Danmark växer. För att möta en större efterfrågan har KUKA anställt Peter Kofoed som Area Sales Manager Denmark.

Komplett lösning för att skapa smarta fabriker

den 30 januari 2018

KUKA har investerat i företaget Device Insight GmbH i München. Syftet är att ytterligare förstärka expertisen inom IIoT – Industrial Internet of Things – i sitt nystartade dotterbolag Connyun GmbH.

Semcon ny systempartner till KUKA

den 19 december 2017

För att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna samverkar KUKA i ett nätverk av systempartners. Nu har det svenska teknikutvecklingsföretaget Semcon tagit klivet in i den skaran.

Resultat per sida:12244896
Sida av 4

Fakta om KUKA Nordic AB

Adress
KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 031-726 62 00

Fax: +46 031-726 62 01

VAT nummer: SE5562540723

Anställda: 39

Sänd till en kollega

0.14