23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Areco

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

Ett värmande vintermöte mellan Hanza och Areco

den 21 november 2022

Ett värmande vintermöte mellan Hanza och Areco - det viktigaste under Elmia Subcontractor.

Ståljätten storsatsar - gör sin hittills största investering

den 5 juli 2022

Areco kommer att investera i en ny, toppmodern produktionsanläggning för Sandwichpaneler med mineralullkärna. Den nya fabriken kommer att ligga i Örkelljunga där Areco har nyligen förvärvat en tomt på 94 000 m2.

Areco satsar i Norge – öppnar kontor i Oslo

den 27 april 2022

Areco expanderar utomlands. Den första mars startade Areco Profiles upp sin nya verksamhet i Oslo med erfarne André Otnes vid rodret.

Areco Metals delas upp – SSC blir eget företag

den 25 april 2022

Efter flera år av kraftig tillväxt kommer Steel Service Center (SSC) att knoppas av från Areco Metals och blir därmed ett eget företag med Jonathan Fyhr som vd.

Prisbelönt dansk arkitekt väljer Easy-Click från Areco

den 10 december 2021

Villa Brink, även kallad ”The Nordic Barnhouse Project”, ligger i utkanten av Tebbestrup i Danmark och är ritad av den prisbelönta arkitekten Bruno Jakobsen. Huset har tilldelats årets Randers arkitekturpris den 5 oktober 2021.

Areco breddar sitt erbjudande med nytt riktverk

den 9 december 2021

I somras investerade Areco Metals i ett nytt riktverk för att kunna erbjuda riktning av tjockare samt hårdare plåt. Sedan några veckor tillbaka är inkörningen avslutad och Areco kan nu leverera riktad plåt av hög kvalitet från 0,4 till 4 millimeter.

Areco utvecklar kvalitetsarbetet miljödeklarerar högprofiler

den 19 oktober 2021

Transparens i byggindustrin är viktigare än någonsin. Nu deklarerar Areco hela sitt sortiment av högprofiler enligt internationella EPD (Environmental Product Declaration) och etablerar ett nytt kvalitetsledningssystem.

Areco förvärvar Lans Plåt AB

den 7 september 2021

Areco har förvärvat Lans Plåt i Lidköping. Bolaget kommer att ingå i affärsområdet Areco Direct och blir den 13:e filialen.

Areco stärker sin marknadsandel med nytt bolagsförvärv

den 15 juli 2021

Areco-koncernen har förvärvat Profilmetal i Danmark och breddar ytterligare sin verksamhet med hög kompetens inom näthandel, och ett utökat produktsortiment inom segmentet profilerade byggplåtsprodukter.

Areco:s miljöavdelning blomstrar – ”hjälper konkurrenter”

den 23 april 2021

I takt med att världen ställer om till en klimatsmartare framtid skärps kraven på att analysera, dokumentera och sanera miljöfarligt avfall i samband med byggnadsprojekt.

Areco bygger kontorsbyggnad med unika exponeringsmöjligheter

den 7 januari 2021

Strax norr om centrala Malmö, på Västkustvägen i Spillepengens industriområde, bygger Areco en toppmodern kontorsbyggnad som kommer att erbjuda unika exponeringsmöjligheter.

Areco förvärvar fastigheter i Malmös största industriområde

den 4 januari 2021

Storsatsande Areco förvärvar två nya fastigheter i Malmö: Bronsspannen 2 och 12. 

Ny VD för Areco Contractor – ”Vi ska dubbla omsättningen”

den 7 september 2020

Storsatsande Areco har utsett en ny VD för koncernens dotterbolag, Areco Contractor. Jonas Lilja tillträdde den första juli och ska hjälpa företaget att växa genom ett ökat marknadsfokus.

Areco Direct expanderar – öppnar ny filial i norra Stockholm

den 2 september 2020

Areco Direct fortsätter sin satsning i Stockholmsregionen genom att etablera en ny filial i Spånga. Samtidigt fördubblar den snabbväxande plåtleverantören lagerytan i sin redan befintliga filial i Sätra.

Areco Direct tillsätter regionsäljchef i Stockholm

den 29 maj 2020

Den första maj tillträdde Robert Holmberg som regionsäljchef för Areco Direct i Stockholm. I sin nya roll ska han samordna verksamheten i regionen och bidra till att förverkliga Areco-koncernens högt ställda framtidsmål.

Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt

den 15 maj 2020

Sedan 2018 tillverkar Areco Profiles sandwichpaneler i finska Somero.

Hållbarhet i fokus för Areco:s växande håltagningsavdelning

den 7 maj 2020

Under de senaste åren har Areco Contractors håltagare vuxit från ett fåtal medarbetare till att bilda en egen avdelning. Avdelningen leds av Joakim Lenander som har nästan 30 års erfarenhet av branschen.

Ny divisionschef för Areco Metals Steel Service Center

den 30 april 2020

Areco Metals fortsätter sin starka tillväxt, och som ett led i strategin tillsätts Jonathan Fyhr som divisionschef för stålservicecentret. Han har närmast haft rollen som försäljningschef för SSC, och tillträder som divisionschef den 1 maj 2020.

Känd profil i tunnplåtsbranschen förstärker Areco-truppen

den 27 mars 2020

Som en del i Areco Metals satsning på bearbetad tunnplåt anställer företaget tunnplåtsexperten Fredrik Bergman. Den erfarne försäljaren kommer närmast från Stena Stål och börjar som Key Account Manager på Areco Metals den första april.

Nytt stålservicecenter gör Areco Metals till totalleverantör

den 5 december 2019

Areco-koncernen växer så att det knakar. Under de senaste åren har företaget breddat sitt erbjudande genom flera större förvärv och sedan stålservicecentret i Malmö stod klart för knappt ett år sedan är företaget en totalleverantör av stålprodukter.

En boom för BIM, när hela produktportfolion digitaliseras

den 5 december 2019

BIM (Building Information Modelling) används redan idag i små, och i stora byggprojekt. Det är den nya globala standarden, så det är oerhört viktig för en stor aktör som Areco att hänga med i utvecklingen.

Ny produktionslinje effektiviserar byggprocessen

den 5 december 2019

I veckan inviger stålleverantören Areco sin nya produktionslinje, TP131. Den efterfrågade linjen gör det möjligt att effektivisera byggprocesser genom att förbereda produkten efter kundernas önskemål.

Areco expanderar med ny fabrik i Malmö

den 11 mars 2019

Areco fortsätter att växa. Efter ett fastighetsförvärv i Malmö kan det expansiva företaget öppna sin fjärde fabrik på kort tid och utöka sin tillverkning av produkter för vattenavrinning.

Areco tecknar treårigt leverantörsavtal med BOLIST

den 12 december 2018

Areco Profiles, tillverkare och distributör av byggplåtsprodukter för byggindustrin, tillkännagav idag att företaget har ingått ett treårigt leverantörsavtal med BOLIST, en av Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 lokalt anknutna butiker.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om Areco

Adress
Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 406985100

VAT nummer: SE5560432527

Anställda: 300

Certifikat: AAA, CE

Kontaktpersoner

Anita Benke
Avdelning: Marketing
Yrke: Marknadskommunikatör
Telefon: +46 406985125

Sänd till en kollega

0.188