23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från OrboTech Sweden AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Nu kan du hyra städmaskin via OrboTech Rental

den 16 november 2022

Nu är det smidigare än någonsin att hyra städmaskin! Med OrboTech Rental har du tillgång till favoritprodukterna när som helst, oavsett vart i Sverige du befinner dig.

OrboTech Robotics gör plats för fler innovationer

den 13 september 2022

Låt oss presentera Gausium städrobotar! Med smarta och innovativa funktioner, senaste teknologin och prisvinnande design står Gausium bakom robotarna som tar begreppet automatiserad städning till helt nya höjder!

OrboTech lanserar Phantas 4-i-1 städrobot

den 29 augusti 2022

Världsnyheten från Gausium är här! Låt oss presentera Phantas, en multifunktionell städrobot som med avancerad AI och prisvinnande design både skurar, sopar, moppar och dammsuger golvytorna.

Whiz världsledande inom autonom städning

den 28 juni 2022

Med över 20 000 sålda enheter är Whiz marknadens mest sålda städrobot för professionellt bruk, och därmed världsledande inom robotiseringen av FM- och städbranschen.

Svanenmärkt mikrofiberduk, vi lanserar nya dukar från Rekola

den 22 juni 2022

Mikrofiberduk med 100% ultramikrofiber för en renare, effektivare och mer hållbar städning. Nya Svanenmärkta C-Cloth från Rekola är här!

The OrboTech Way of Cleaning

den 19 augusti 2021

Med The OrboTech Way of Cleaning utgår vi från en helhet, där arbetsmetod och produkter kompletterar varandra på ett unikt sätt och där igenom skapar en städning utöver det vanliga.

OrboTech blir en viktig del i Svenska Kyrkans klimatarbete

den 22 juni 2021

Svenska kyrkan har som mål att vara klimatneutrala senast år 2030. Som en del i arbetet att minska sin egen klimatpåverkan ingår de nu ett ramavtal med OrboTech och deras kemikaliefria rengöringsalternativ UltraH2O.

Whiz gör succé på The Steam Hotel

den 6 april 2021

Bland gamla ångpannor och turbiner som bevarats från det tidigare ångkraftverket, rör sig nu den senaste tekniken i städbranschen.

OrboTech öppnar nytt servicekontor i Kumla

den 22 februari 2021

Tillgängligheten är A och O för oss, nu öppnar vi servicekontor i Kumla utanför Örebro och anställer ännu en servicetekniker, Martin Norin. För att lära känna Martin har vi kört 4 snabba frågor!

Städvagnar som förenklar städprocessen

den 4 februari 2021

Ergonomiskt, flexibelt och funktionellt. Rekola sätter processen i fokus när de lanserar sina helt nya städvagnar som med lätthet rymmer allt du kan tänkas behöva. Ja, till och med din städmaskin!

Hållbar desinficering by OrboTech

den 26 januari 2021

De må vara giftiga för virus och bakterier, men de är också giftiga för människor och miljö. Det är dags att vi tar ett helhetsgrepp om hållbar desinficering och samtidigt ger lokalvårdarna, vår tids hjältar, en hållbar arbetsmiljö.

Mårten Widborg blir nytt ansikte för Rekola i Sverige!

den 25 januari 2021

För personer i branschen är Mårten Widborg redan ett välkänt ansikte, men nu har han tagit på sig en ny roll på Rekola.

i-drive, en spännande åkbar nyhet!

den 10 september 2020

Det är många som önskat en åkbar kombiskurmaskin från innovatörerna på i-team och nu är den äntligen här! Läs vidare så berättar vi mer om i-drive.

Moppsystem för framtiden

den 22 juni 2020

Rekola Reflex Generation 3 är framtidens moppsystem. Med förbättrad effektivitet, ergonomi och städförmåga, flyttar Reflex också gränserna för hållbarhet och ekonomi.

Nyheten Whiz är robotdammsugaren för professionellt bruk

den 20 maj 2020

Vi kan nu stolt presentera Whiz – en professionell robotdammsugare som hjälper dig i städningen. Automatisera dammsugningen och förbättra städningen både praktiskt, logistiskt och ekonomiskt.

Ytdesinfektion snabbt och enkelt med nya i-cover

den 19 maj 2020

Snabbt, enkelt, effektivt – ytdesinfektion har aldrig varit lättare. Fyll nya i-cover med Tersano ozonvatten och ta död på bakterier och virus på bara sekunder!

Äntligen är det officiellt, Tersano besegrar Corona!

den 22 april 2020

Det är med stolthet vi nu kan avslöja att Tersano ozonvatten klarat samtliga tester och besegrar coronaviruset på bara 1 minut.

Tersano ozonvatten på toppen av testerna

den 8 april 2020

Tersano ozonvatten är den innovativa allt-i-ett lösningen som skonsamt rengör och desinficerar alla typer av ytor. Den miljövänliga städmetoden är testad och hyllad av organisationer världen över, vilket gör Tersano till det självklara valet.

Desinfektion med miljövänligt ozonvatten

den 17 mars 2020

Desinfektionsmedel som är starkare än klorin, men skonsamt mot miljön? Med kemikaliefria Tersano stoppar du spridningen av virus och bakterier och desinficerar alla typer av ytor, även där hygienkraven är som allra högst!

Säkra dina entréer och golvytor med i-matt

den 8 oktober 2019

Komplettera din i-mop med en i-matt och du får ett lättstädat, säkert golv som skyddar både underlag och människor omkring dig.

i-mopfamiljen växer, säg hej till i-mop Lite!

den 25 september 2019

Lite mindre, lite smidigare, lite lättare. Med i-mopfamiljens nytillskott i-mop Lite flyger du fram mellan byggnader och våningar, helt utan begränsningar.

Orbot Surf ger ännu smidigare golvvård

den 12 september 2019

Årets stora nyhet från Orbot. Batteridrivna Orbot Surf är en mindre version av den mycket populära golvvårdsmaskinen Orbot Sprayborg. Lika kraftfull, lika överlägsen, men betydligt smidigare.

Våra certifierade utbildningar har precis blivit ännu fler!

den 12 september 2019

Tillsammans med How 2 Clean satsar vi ännu mer på kunskap och kan därför nu erbjuda samtliga certifierade städutbildningar som finns i branschen.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om OrboTech Sweden AB

Adress
OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall

Region
Sverige
Västernorrlands län
Sundsvalls kommun

Telefon: +46 010-195 97 00

VAT nummer: SE5568819345

Certifikat: CE, FDA-godkänd, Svanen

Kontaktpersoner

Avdelning Marknad
Madeleine Englund

Sänd till en kollega

0.156