23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från PMH International AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

Brett program av vakuumlyftare

den 9 december 2021

VACUMASTER Vakuumlyftare från Schmalz innefattar ett mycket brett program av vakuumlyftare för lyft av t.ex. plåt, glas och träskivor. Vakuumet kan skapas antingen med elektrisk vakuumpump, tryckluftsdriven ejektor eller med självvakuum.

KITO Royal kättingtelfer med steglös hastighetsreglering

den 25 november 2021

KITO Royal elektrisk kättingtelfer är en vidareutvecklad telfer med unika egenskaper för säker och exakt lasthantering. Den är avsedd för miljöer där hastighetsförändringar bör ske mjukt. Finns i kapaciteter från 125 kg till 5 ton.

PMH-Hallen som klarar av ett tuffare klimat

den 16 november 2021

Polarhallen är förstärkt och dimensionerad för att klara snö- och vindlaster i Sveriges nordligaste breddgrader. Hallens spännsystem för väggar och tak säkerställer lång livslängd och minimerar behovet av underhåll.

Rullyftare – Positionerar rullar varsamt och enkelt

den 10 november 2021

Om olika rullar t.ex. folioerullar, pappersrullar eller cylindrar, ska placeras i packnings-, tryck- eller produktionsmaskiner är Rullyftaren det perfekta valet.

Brett utbud av lyftmagneter

den 1 november 2021

PMH erbjuder ett brett utbud av BUX lyftmagneter och de kännetecknas av enkelt handhavande, kompakt utförande och låg egenvikt.

VACUMASTER Comfort – Ny ännu bättre!

den 20 oktober 2021

VACUMASTER Comfort vakuumlyft för bättre ergonomi och arbetsmiljö. Moduluppbyggd med längsok i aluminium och integrerad vakuumtank.

Lufttelfer för kontinuerlig drift i tuffare arbetsmiljöer

den 10 oktober 2021

JDN Profi krokmonterad lufttelfer är försedd med toppkrok och finns med lyftkapacitet från 125 kg upp till 100 ton. Den är konstruerad för kontinuerlig användning i extrema arbetsmiljöer.

Pelarknäckarm Hymer ett effektivt hjälpmedel

den 27 september 2021

Pelarknäckarm Hymer med snabb och enkel montering i betonggolv.

Kostnadseffektiv lagringsyta för återvinning

den 20 september 2021

En lagerhall för återvinning från PMH-Hallen är en ideal lösning då lagringsytan är kostnadseffektiv och lagringshallen tål att utsättas för hårda miljöer i tufft klimat.

JUMBO Low-Stack vakuumlyftare - för enkel hantering

den 10 september 2021

Jumbo Low-Stack från Schmalz är den idealiska, ergonomiska hanteringslösningen för att plocka upp gods och arbetsstycken från låga positioner eller för att nå ner i transportbehållare.

Portaltravers ERIKKILA – Ger full frihet

den 9 september 2021

Golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket. Dessa fristående portaler passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till.

LOGITRANS Rotator - i ny version

den 31 augusti 2021

Rotatorn finns i tre nya unika modeller. De båda modellerna med boxhållare kan tilta behållare och lådor så att användaren kan nå innehållet utan att sträcka sig och belasta ryggen. Med dessa modeller kan man också tömma behållaren helt upp och ner.

Lyftvagn HOVMAND Impact 90 - effektiv och snabb

den 24 augusti 2021

IMPACT 90 är inte bara den snabbaste lyftaren i HOVMAND breda sortiment, den är även utrustad med mjuk start/stopp. Den är konstruerad för maximal daglig användning och rör sig lätt, lyfter och transporterar föremål.

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet

den 7 juli 2021

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Med sin kompakta form är den lätthanterlig och har en låg egenvikt.

7 bra anledningar, varför du ska leasa din lagerhall!

den 23 juni 2021

Att leasa en lagerhall från PMH-Hallen är en smart lösning när ni ska kostnadseffektivisera era lagerbehov. Oavsett om ni ska expandera, förnya, få ner driftskostnaderna eller har ett behov att väderskydda ert material. Så har vi en lösning för er.

Nya Multisugfötter för Jumbo Flex

den 16 juni 2021

PMH International AB kompletterar vakuumlyftaren Jumbo Flex med fler unika sugfötter.

Effektivisera era lyftbehov – spar tid och pengar!

den 8 juni 2021

Vakuumlyft är en mångsidig, flexibel lyftlösning som enkelt och effektivt hanterar gods av varierande storlek och form.

PMH Radiostyrning

den 31 maj 2021

Styr dina enheter med praktisk radiostyrning från PMH. Vår utrustning håller högsta kvalité och är både effektiv och användarvänlig. Vår radiostyrning är gjorda för att klara av tuffare miljöer.

Enkelbana från Erikkila – Mångsidig lösning

den 24 maj 2021

Enkelbana är en perfekt lösning för snabba förflyttningar för laster upp till 1500 kg. Finns både med aluminium- eller stålskena, de kan även erhållas med inbyggd strömskena.

Stapla enkelt kartonger på höjden med JUMBO Flex High-Stack

den 17 maj 2021

Med JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare erbjuder Schmalz unik en säker lösning för stapling av kartonger/lådor med upp till 50 kg vikt i ett ergonomiskt optimalt upp till 255 cm högt.

Lagerhallen med inbyggd avfuktning

den 10 maj 2021

PMH-Hallens Torrluftslager är en idealisk och energisnål lösning för lagring av fuktkänsligt material. Hallens täta konstruktion gör att den inre miljön kan kontrolleras effektivt genom avfuktning utan behov av värmeisolering eller uppvärmning.

Skräddarsytt digitalt möte för just era lyftbehov

den 4 maj 2021

I dessa tider när vi inte kan träffas lika lätt är det dags att börja använda tekniken. Därför bjuder vi in er till att boka möte för produktdemo i vår nya digitala studio.

Balanslyftare Dalmec - För viktlös hantering

den 26 april 2021

Våra balanslyftare och lyftarmar är perfekta för upprepande godshantering där de kan arbeta snabbt och effektivt. Vi har flera olika modeller beroende på hur den ska användas.

Spännande nyheter i PMHs nya sortilog

den 19 april 2021

PMH erbjuder effektiva lösningar för lyft och materialhantering till den svenska marknaden sedan 1974. I deras nya sortilog kommer ni se allt från manuella lyftblock till lyftvagnar från HOVMAND.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om PMH International AB

Adress
PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad

Region
Sverige
Skåne län
Ystads kommun

Telefon: +46 (0)411-138 00

VAT nummer: SE5560352097

Anställda: 26

Kontaktpersoner

Håkan Persson
Avdelning: PMH-Hallen
Telefon: +46 41113800
Niklas Håkansson
Telefon: +46 41113800

Sänd till en kollega

0.126