23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Var ska jag åka på shoppingresa?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du har en extra semestervecka i kalendern och lite extra fickpengar på kontot är det dags för en shoppingresa till ett annat land.

Här ger vi 3 förslag på olika shoppingdestinationer. Läs vidare och se vilken shoppingstil som passar dig.

Snygg vintage i Camden
De flesta har redan åkt på en resa till London där det finns gott om möjligheter att shoppa, äta god mat och njuta av en kopp te och kaka under shoppingpausen. Och om du inte har besökt den här staden kan du skriva ner den på din måste-besöka lista på en gång!

Om du letar efter lite mer speciella butiker och gillar vintagekläder, second hand och unika, andliga retrofynd så är London ett absolut mekka för denna slags shopping. I distriktet Camden kan du nämligen besöka en hel oas av shopping där kringlande trappor och passager tar dig upp, ner, hit och dit till nya butiker som säljer snygga vintagefynd och utsökt street food från hela världen.

Nere i djupet hittar du också second hand där du kan få tag på inredning och gamla engelska bokklassiker att ta med i resväskan.

Camden är verkligen värt ett besök i London och en plats du inte bör skippa att åka till. Här kan du säkert komma hem med souvenirer som ingen annan har och dessutom kommer att imponera på till och med den största hipsteren härhemma i Sverige.

Highstreet-märken och höghus
Om du har lite mer pengar i fickorna så kan du naturligtvis också korsa Atlanten för en galen shoppingtur i New York. En flygbiljett till USA kan självklart enkelt kosta lite mer än en biljett till London, men på Hideaways kan du hitta bra flygpriser och bra hotellfynd, vilket innebär att du har råd med ett par extra skor i resväskan på vägen hem.

I New York hittar du alla stora Highstreet-butiker som är samlade runt Times Square. Det är både skandinaviska, brittiska och amerikanska butiker. Så om du vill få mer för pengarna är det det här du ska satsa på om åker till New York med en full plånbok.

Om du gillar unika hipsterfynd och hemlagade smycken mer ska du ta en promenad förbi Williamsburg i Brooklyn där det alltid finns en inomhusmarknad. Det ser inte ut som mycket innifrån men när du går in i de stora hallarna möts du av en söt doft av hemlagade lädervaror, specialbryggt kaffe och absolut genialitet från alla unga företagare som försöker sälja saker från deras kommande varumärke till dig.

Dessa marknader kan ge dig många speciella modefynd att ta med dig hem. Och vem vet - kanske är du först med att ta med dig ett nytt och supertrendigt märke hem till din hemstad i Sverige?

Exklusivitet i stövlellandet
Italien är i viss mån ett land som är känt för de mer fashionabla, exklusiva och dyra märkena. Speciellt de innersta och mest kringlande, idylliska gatorna i Rom bjuder på alternativ som Gucci eller Loui Vuitton och en söt liten galeteria med hemlagad italiensk gelato.

Just detta är en av anlednigarna till varför Rom är en så underbar stad; det finns berg av både souvenirer och originalitet, kvalitet, high fashion och URBRA mat. I Italien behöver man aldrig gå långt för att hitta en fin butik eller en bra, idyllisk restaurang som alla ser ut precis som de gör på film.

I en stad som Rom kanske det slutar med att du spenderar mer tid och pengar på god mat än du gör på shopping. Om så är fallet kan du alltid shoppa till dig välkända danska märken som färgglada Stien Goya eller kläder från Ganni.

Vi hoppas att du får en bra resa och shoppingtur!


Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094