23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ökat intresse på marknaden för designlampor

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Intresset för design i hemmet i form av ljus och belysning ser ut att ha en strålande framtid.

Försäljningen ökar, och marknaden expanderar i en takt som aldrig synts förut. Oavsett om det kan förklaras av ett allt mer internationellt erkännande för den skandinaviska designen, kan vi kalla det som händer nu lite för en renässans för ljus och belysning. Skandinaviska lampdesigners har fortfarande en stark ställning på densamma marknad, men visst finns uppstickare från lite mer fjärran länder då och då, och som förr eller senare hamnar i våra vardagsrum.

Designlampor är till för alla
En designlampa har ingen exklusiv roll till enbart ett medvetet designat hem. Alla köper nämligen en lite mer exklusiv eller vågad lampa till sitt hem eller kontor idag. Varför är det så? Jo, enligt undersökningar visar det sig främst vara till följd utav ett ökat mående i det egna hemmet.

Förvisso även ett behov av att behöva må bra, och kunna koppla av i hemmet och ha en lugnare plats skild från vardagslivets stressorer. Klicka här för en introduktion i designlampor på högsta nivå men till priser som även är tillgängliga för dig. Överraska någon du tycker om nästa gång ni firar någonting viktigt med en designlampa, eller upptäck en hel värld av detaljer för hemmet och hur det påverkar era liv, och ert umgänge. 

Lampor som är lite mer än enbart lampor
Kanske har du gått i exklusiva affärer och känt dig ovanligt bra. Eller så är det inredningen, även om enkel, som sett fantastisk ut, men du inte kunnat sätta fingret på exakt varför. Svaret ligger ofta i belysningen. Inte är det bara så att rätt belysning på rätt detaljer i ditt hem skapar fantastiska intryck, dramatiska effekter och verkligen adderar något extra eller upphöjer något till skyarna. Samtidigt mår du nog bättre som effekt av det, då du ständigt kanske känner dig i ett stadie av beundran över det du ser; kanske den där gamla fåtöljen som ni funderat på att slänga men nu både ser som ny ut och helt underbart exklusiv.

Å andra sidan ditt humör förhöjs på grund av att ljuset gör det lättare och mer ergonomiskt att jobba, utföra uppgifter och roa sig i ert hem. Tänk på familjen framförallt när ni väljer nytt ljus och nya lampor. Är ljusstyrkan tillräcklig? Sedan kan ni givetvis tänka på själva det estetiska i er nya hobby.

Det bästa av skandinavisk design till ditt hem
För ett gott råd som passar de flesta hem idag, se här. Här finns dansk design i världsklass, och något som förvisso satt dansk ljusdesign på kartan. Såväl som enligt skandinavisk designtradition ser vi element ifrån naturen; metaller, trä och glas i dova färger från naturen.

Helt enkelt en inspiration och tolkning av det som finns där ute, men som vi gärna välkomnar in till oss och vår familj. Vackra såväl som sofistikerade bordslampor, ståtliga pendlar som förtrollar varje gäst. Visst är det värt att få lite mer ut av livet genom enkla medel!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.067