23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Badkarsblandare ofta boven i totalförstörda hushåll

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Glöm inte kranen på, är säkert ett uttryck du tidigare hört.

Ja, oavsett om man medvetet eller helt av oaktsamhet finns det varje år fall av hushåll som helt och hållet förstörs av den fors av vatten som ett överfyllt badkar så småningom resulterar i. Ofta påverkar det även grannarna i form av grova fuktskador i fall badkarsblandaren är belägen i ett lägenhetskomplex. Extra omständligt kan det bli ifall det är din granna som somnar i badkaret och låter vattnet stå på – över din bostad utomlands. I många fall är det just badkarsblandaren som orsakar läckage vilket kan vara en god anledning till att se över, och även välja en badkarsblandare av god kvalitet nästa gång du investerar i en.

Bättre badkarsblandare ger längre hållbarhet och mindre risk
I Sverige känner de flesta igen tillverkaren FM Mattsson just för att det är svenskägt och kommer så nära beläget till de flesta av oss i landet, närmare bestämt från Dalarna. Detta är ett exempel på producenter av bland annat badkarsblandare och andra produkter relaterade till VVS som funnits så pass länge att man säkert kan lita på sin produkt och i övrigt är försäkrad av garantier. Övriga säkra kort är tillverkare som Grohe, Damixa och Mora som också de funnits på världsmarknaden under ett längre tag. Anledningen till att detta är värt att nämna är just den förmåga av beprövan som man som kund garanteras. Renommé och långvarig teknisk utveckling är avgörande faktorer för att du inte ska behöva utnyttja din hushållsförsäkring i en våldsam förstörelse orsakad av vatten och fukt.

En blandare som passar dig
Funktioner så som vattenbesparning kan leda till stora ekonomiska besparingar för dig och din familj, medan en antiskållningsfunktion gör att ni kan känna er säkra över att temperaturen inte överstiger det som du och framförallt hushållets barn kan tolerera. Oavsett om man vill ha en kran och vattenblandare som följer en mer rustik eller elegant stil är det funktionen som så mycket annat skandinaviskt som är central. Badkarsblandaren kan anpassas till dina behov, och kombineras med tillbehör som hållare till ditt duschmunstycke eller pipar av olika modeller för att uttrycka ditt behov av en behaglig upplevelse för dig själv. Samtidigt kommer vi tillbaka till just säkerheten som ligger centralt i kvalitén. Med produkter från större aktörer, och aktörer som ligger närmare dig geografiskt kan du faktiskt luta dig tillbaka på riktigt efter en lång dag i kylan eller på din arbetsplats. Du kan helt enkelt lita på att hela installationen håller längre och lovar vad den ska, utan otrevliga överraskningar.

S&S Skydd och Säkerhet rekommenderar läsarna
I dessa olyckliga fall av förstörda tillgångar i ett hem och ägodelar av högt personligt och ekonomiskt värde, är det självklart att man blir mer medveten om vilket val man gör när man köper en ny vattenblandare. I de fall man orsakat skadan själv vill man nog ofta ha en badkarsblandare med spärr anpassad efter hur mycket vatten som ryms i ens badkar. Detta är en klar rekommendation att ta i beaktning, även innan skadan är skedd. Kom ihåg, att det inte nödvändigtvis är du som orsakar den i ditt hem…

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.839