23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bästa tips till den perfekta badrocken

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Den traditionella badrocken är inte populär bland svenska folket

Vi känner alla till badrocken, och hur himla mysig den är att strula runt i på en helg-morgon eller efter en lång arbetsdag. Om vi ska säga det själva då finns det inte något mer mysigt, eller svenskt, att gå runt i än badrocken.

Därför gör det oss ledsna att den traditionella badrocken som vi alla känner och älskar inte längre är populär bland det svenska folket. Grunden till at vi säger den traditionella badrocken är ju såklart på grund av, att badrocken inte fullkomligt är glömd i de svenska hemmen. Nu är det bara andre versioner av produkten, som svenskarna är intresserade av.

Det betyder såklart inte att den är borta från marknaden, eller att svenskarna inte köper den längre, men efter att produkten är blivit mer och mer populär bland stora delar av befolkningen, är det också kommit många nya modeller. Nämligen en produkt är mer populär än resten.

Kimono är den nya trenden
Den traditionella badrocken är nämligen blivit ersatt av kimonon som kommer från japansk kultur. Japan har länge varit ett av de länderna som har en välintegrerad kultur, och stor fokus på design. Därför är det inte överraskande att kimonon skulle bli populär i västen också.

Badrocken är traditionellt gjort av bomull som gör att den är mysig och varm, som är perfekt om vintern och de kalla morgnar. Detta gör att badrocken kanske inte helt är så sexig eller charmarende när man er vuxen, men perfekt för barn som vill ha mysiga morgnar.

Detta kanske är orsaken till at kimonon är så populär i Sverige. Den är oftast gjort av silke och omsluttar kroppen på et mycket mer vuxet sätt, där ens figur verkligen kommer i fokus. Dessutom känns silken kön och mjuk på huden. Kimonor är mest populäre bland kvinnor, men kan även vara fina på killar.

Bästa påklädning till en mysig dag!
Om du har planerat en mysig söndag hemma med din käraste, eller bara har en lång morgon innan jobbet, då finns det inte mycket mysigare beklädning än en badrock eller kimono. Vi ville personligt rekommendera en kimono om du ska mysa med din käraste.

Men om vi pratar om en dag med familjen, då är det inte något som är bättre än att köpa matchande badrockar till hela familjen och bara slappa av framför teven.

Utifrån vad vi har gått igenom i denna artikeln kan vi då konkludera, att den ökade popularitet när det gäller kimonon är på grund av att konsumenten på marknaden har intresse i att ha ett sexigt alternativ till badrocken som dom känner.

Oavsett orsaken, kan vi bare säga att vilken produkt du köper, beror på vilket föremål som ligger bakom.

Om du bor i stan och ska mysa i din lägenhet tillexempel då kan vi tänka oss att man typisk vil köpa en kimono, medan om man bor på landet med trädgård kanske skulle vara gladast med en badrock till morgnarna.


Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062