23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3 inslagningstrender till vår och sommar 2019

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Våren och värmen står för dörren och det lockar till nytt emballage i nya färger. Välkommen till en spännande värld där mönster och blommor är de stora inspirationskällorna!

Blommor och djur – en mix av rått och femininitet

Blommor symboliserar skönhet, romantik och femininitet. Blommor skapar atmosfär oavsett om du plockar dem och ställer i din butik eller köper dem hos floristen. Dina presenter kan också packas in med blommor och bidra till att ge dina kunder en härlig upplevelse. Glädjen som blommor förmedlar är en viktig orsak till att de är en av de stora trenderna i årets katalog.

En annan tendens inom presentpapper är djurtryck. Det iögonfallande och vilda djurtrycket pockar på uppmärksamhet. Samspelet mellan blommor och djur skapar en spännande kontrast mellan ett råare intryck och ett mer feminint, och gör upplevelsen att ta emot en gåva extra spännande.

Allt vårt blommönstrade papper är FSC®-certifierat. FSC® är ett miljömässigt ansvarstagande som innebär att skogarna brukas ansvarsfullt utan att skogens växt- och djurliv tar skada och att människorna som arbetar i skogen har försvarbara arbetsförhållanden.

Tidlösa klassiker kommer tillbaka
Prickar och ränder är klassiker som aldrig går ur tiden. Färgerna i mönstren är ofta ett samspel mellan dämpade färger och lackfärger i mild kontrast, vilket ger presentpapperet ett unikt och exklusivt uttryck.

De geometriska mönstren ger presentinslagningen ett mer maskulint uttryck i form av mörka färger och neonfärger – snyggt men samtidigt avslappnat.

Ny energi med pastellfärger
Milda färger skapar ett vackert och feminint intryck. Pastellfärgerna ger härlig energi, är mjuka och lugnande vilket passar väl till den varmare och ljusare tid som vi går till mötes.

Mönstren på det pastellfärgade presentpapperet skapar ett unikt uttryck som varieras beroende på gåvans storlek. De dämpade och milda färgerna samspelar med guld- eller lackfärger som tillsammans med papprets mönster ger gåvorna en touch av exklusivitet.

 

Gemensamt för majoriteten av vårt presentpapper är att det går att variera i det oändliga genom att använda presentband. Det sätter en personlig och exklusiv prägel på gåvorna.

Se hela vår katalog här, eller köp presentpappret direkt från vår webbshop.

Ursprungligen publicerat på Scanlux Packagings webbsida.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg,
252 67 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Bilder och video

PresentpapperBlommönstrade papperExklusive presentpapperExklusive presentpapper och band

Sänd till en kollega

0.063