23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Detta är orsaken till at designlampor kostar så mycket

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Med den ökade digitalisering kan vi nu köpa allt vi önskar oss på nätet, vilket ställer större krav till traditionella retail-butiker.

Den svenska konsument har fått större tillit till att handla på nätet, vilket gör att offline-butiker måste justera deras verksamhetsstrategi, annars kan det gå väldigt galet för dem.

Nya webshops revolutionerar marknaden
I lokale städer, där det inte finns så fruktansvärt många invånare, då kanske det fortfarande kan fungera utan att man driver en online-shop, men om vi tänker på större städer som Norrköping eller Stockholm, då finns det så många konkurrenter, att man kommer att förlora en stor procent av sina potentiella kunder, bara för att man inte var beredd på en digitalisering av marknaden.

Den omkostnad som uppstår när man ska starta upp en webshop kan vara ganska hög, och vara et stort beslut för små lokal fokuserade verksamheter. Om man vil hålla sig relevant på marknaden, då måste man följa denna sortens trends, annars bliver man glömt eller är i alla fall inte i stånd till at konkurrera med de största.

Kvalitet är alltid i fokus
Vi känner alla till de stora designbrands som finns därute och att deras produkter alltid koster mera än vanliga produkter. För många betyder det då att man inte tänker köpa dessa produkter, för att man inte tycker det är värd den höga prisen.

Det är ju så klart något du måste bliva klar över med dig själv, alltså hur mycket du har lust till att betala för till exempel en designlampa. Vi tycker bara att det är synd om det är det ända som avhåller dig från at köpa en produkt, bara för att prisen kanske är lite hög.

Det finns många olika orsaker till att en designlampa kanske kostar 3.000-4.000kr. Den orsaken som är lättast att identifiera måste då vara att dessa produkter alltid är i bättre kvalitet, än andra produkter som du kan köpa till halva priset.

Man kan väl säga att det är ganska nödvändigt, för om den gick sönder snabbare än en billigare modell då skulle ingen vilja köpa den, det är självklart.

Bättre kvalitet är lika med högre priser
Det kan därför konstateras att det är kvaliteten som är lättast att se när man köper ett designmärke. Det er också uppenbart att dessa märken använder bättre material och fokuserar mer på en produkts bonus funktioner, än bara det att vara en basisprodukt.

Till exempel är den italienska verksamhet flos, som är funderat av Dino Gavina och Cesare Cassina, gjort så att den har touch och finns i många olika varianter. Det är inte bara vilken som helst touch, den har nämligen flera steg, så man kan justera ljuset precis på det sättet som man gillar.

Flera av dessa designlampor har dessutom också vunnit priser för deras design och nya initiativ. Det är också vittne om att dessa produkter inte bara kostar mer, men faktisk är något ganska särskilt innanför design.

Skulle du vara intresserad i att kolla på andra modeller än flos, du kan du klicka här för att se flera designlampor.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.068