23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Byxor till alla tillfällen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Under de senaste åren har en ny trend inom herrbyxor dominerat marknaden.

Byxorna går under många olika namn, där de bland annat blir kallade för Comfor Pants, Perfect Pants eller Performance Pants. De har under de senaste år funnit vägen in i många garderober och i många kretsar runt om i Sverige. Här får du inte bara ett par fina byxor utan också ett par som är lika bekväma som ett par joggingbyxor.

Är det bluff och dyrt?
Du tänker kanske helt garanterat att dessa byxor kostar en förmögenhet eller att de inte kan vara så bekväma som de olika märken får det till att låta.

Båda påståenden är faktiskt fel. Byxorna kostar inte hela världen eftersom de kan finnas i många olika märken och design. Därför varierar de allt från 300 kr till 800 kr, på trots att de billigaste byxor är faktiskt bättre än de flesta traditionella byxorna. Därmed är de nya byx modellerna, bekväma som ryktena säger.

Flera tusen användare både i Danmark, Sverige och resten av utlandet har gett en bedömmelse på sidor som trustpilot och Google Reviews. Här är de alla eniga om en sak, nämligen att de är så bekväma som joggingbyxor och att de samtidigt kan användas både på jobbet som till bröllopet.

De nya modellerna är oftast mycket andningsbara, som gör att den tar bort den klibbiga svett känslan, vilket man snabbt kan få så fort temperaturen kommer upp i omkring de 15-20 grader.

Till soffa och fest
Det kan ödelägga en hel arbetsdag eller en fest, när man rör på sig med ett par tajt sittande byxor. Detta behöver du inte frukta för igen, eftersom de nya byxorna är både mjuka och stretchiga, kommer de med ett stort urval av designs, såsom klassiska svarta jeans, kavaj byxor eller chinos i snygga färger, med ett fantastiskt mjukt och hållbart material. Byxorna är så pass bekväma att du inte längre behöver skifta över till joggingbyxor när du ska över till soffan utan de passar helt enkelt till alla tillfällen. Och när du en gång har prövat de, är det svårt att gå tillbaka igen till de gamla traditionella byxorna.

Köp ett par ‘comfort pants’
Väckte artikeln ett intresse kring de nya byxorna? Så är 2trendy, det rätta stället för dig. Här hittar du nämligen ett stort urval av ‘comfort pants’ från märken såsom Only & Sons vilket både levererar några av de mest konkurrens duktiga byxor både när det gäller till pris och kvalité.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063