23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Marknaden för dejtingsidor växer

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Har du också någon vän som träffat sin partner på nätet? Alla märker vi att det blir vanligare och vanligare.

Och det är kanske inte konstigt, med tanke på de moderna algoritmer som kan matcha ihop personerna med varandra baserat på en mängd olika faktorer.

Marknaden för dejtingsidor online har följaktligen exploderat och exakt hur mycket pengar som omsätts på dejtingsidor som datingsider.no är det nog ingen som vet.

Hur tjänar dejtingsidorna pengar?
Annonser är självklart en stor inkomstkälla för de flesta dejtingsidor. Eftersom människor tillbringar så pass mycket tid på dessa sidor är möjligheterna stora att få mycket klick på annonserna. Dessutom kan dejtingsidorna uppmuntrar de som registrerar sig att gå med på att få riktad reklam med hjälp av cookies.

Eftersom de som registrerar sig fyller i vilka intressen de har, var de bor, hur gamla de är och så vidare så får dejtingsidorna mycket information som de kan använda för riktad marknadsföring. Att köpa annonser på dejtingsidor är därför relativt dyrt jämfört med många andra sidor på nätet.

Hur ser framtidens dejtingsidor ut?
Redan nu ser vi hur det växer fram allt fler specialinriktade dejtingsidor. Det finns bland annat dejtingsidor för kristna, för de som är mitt i karriären och för personer med olika typer av särskilda intressen. Eftersom marknaden börjar bli så stor finns det utrymme för specialiserade sidor som kanske inte lockar den breda allmänheten men får en hel del riktigt trogna besökare.

Kommer möjligheterna att tjäna pengar på dejting online att fortsätta vara goda framöver? Allt pekar på att så är fallet. Det finns inget som säger att trenden kommer att avta eller att nätdejting inte är här för att stanna. Med mobilappar och andra moderna lösningar på nätdejting så finns det goda möjligheter att detta kommer vara ett av de vanligaste sätten att träffa en partner i framtiden.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094