23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allt vanligare med köp av begagnade iPhone-telefoner

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hur kommer det sig att fler än någonsin har fått upp ögonen för begagnade produkter såsom telefoner, datorer och surfplattor?

Kan det ha att göra med det faktumet att en iPhone i ett sprillans nytt format är ganska dyr eller att befolkningen helt enkelt har blivit mer miljömedveten? Vad det än må vara är det till fördel för både klimatet och privatpersonernas ekonomi att satsa på en begagnad iPhone-telefon och skippa de nya modellerna.

Att tänka på inför köpet
Det är inte alltid en vals på rosor att hitta den där perfekta begagnade iphone-telefonen, men så länge man har en del tips i åtanke och tar hänsyn till vissa punkter så kommer det inte att blir några problem.

·   Kontrollera alltid att mobilen inte är låst och att det inte finns något lösenord som är inställt för att kunna låsa upp ens iPhone. Det är naturligtvis inte roligt att inhandla en begagnad telefon och sedan inte kunna använda den på grund av den förra ägarens lösenord.

·   Kontrollera att simkortet som man har fungerar med telefonen.

·   Se till så att den förra personen som hade telefonen inte fortfarande är inloggad på molnet eller andra konton.

Om man hellre vill slippa alla dessa steg finns det en enkel lösning som också kan komma att bli säkrare: köp en begagnad iPhone från ett företag. På så sätt får man en garanterat högkvalitativ begagnad telefon som är fullkomligt nollställd och redo att användas av den nya ägaren.

Mobilens skick
Beroende på vilket företag som man vänder sig till kommer de vanligtvis att dela in sina iPhone-mobiler i olika kategorier beroende på hur mobilen ser ut. Ibland är det då tal om ”Betyg A” ifall mobilen är så gott som ny, ”Betyg B” om det finns vissa obetydliga repor eller ”Betyg C” om det finns flera repor eller bucklor på mobilen. Andra butiker delar in mobilerna i ”Begagnat – Bra Skick” eller ”Begagnat – Använt Skick”.

Oavsett vilket betyg som man väljer kommer ens telefon fortfarande att vara fullt fungerande med alla funktioner som iPhone-mobilen hade när den var ny. Den största skillnaden på de högre och de lägre betygen är huruvida det finns repor på telefonen eller inte. Se även till så att det finns reklamationsrätt och att laddningssladden samt andra viktiga tillbehör medföljer. För det mesta är det mer gynnsamt att vända sig till ett företag än en privatperson, så kika runt på högkvalitativa butiker för de bästa begagnade mobilerna.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047