23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tydliga tecken på att du behöver en vinkyl

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det blir allt vanligare att skaffa en vinkyl.

Du kanske också är frestad, men funderar ändå lite på om du verkligen behöver en. Bara lugn, vi har ett par indikationer här, som – om de passar på dig förstås – visar att du behöver en vinkyl.

Du håller på och lär dig om vin. Det är inte bara en dryck som höjer din kulinariska upplevelse, när du äter. Du har börjat utbilda dig på olika viner och kan redan en hel del. Chansen är, att du kommer att skaffa dig ett större lager av vin inom överskådlig framtid.

Kanske har du redan över fyra flaskor liggande? Vi rekommenderar att du börjar titta efter en kyl. Och inte bara en som rymmer sex till åtta flaskor. En bra nybörjarkyl har plats till 18 flaskor. Du ska ha plats till de flaskor du har, dem du funderar på att skaffa, dem du faller över av en slump, dem du får i gåva när bekantskapskretsen börjar inse din nya passion.

Har du redan vin i kylen?
Då behöver du inte fundera längre, skaffa en vinkyl. Kylen är designad att hålla fukt borta från utrymmet, medan en vinkylar bevarar fukten. Vin och mjölk är två olika saker och kräver helt skilda miljöer för att bevaras.

Tänk efter en liten stund. Vad är ditt favoritämne, när du diskuterar med vännerna? Kanske du har flera olika ämnen som kommer upp. Men om du sitter med ett glas vin i handen då? Händer det att du helt spontant börjar berätta om vinets karaktär och ursprunget för just den här druvan?

 Du känner redan till en hel del om serveringstemperaturer och håller en viss standard när du serverar för vänner och bekanta. Om du befinner dig i den här kategorin, finns det inte mera att fundera på. En vinkyl är nästa steg. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062