23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det är hemlagat som gäller

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att vi mår bra av att äta tillsammans med andra, är väl knappast någon nyhet. Vi har den sociala aspekten, har vi väl ätit under någons tak, är vi vänner.

Vi knyter även band när vi arbetar tillsammans. Ta med barnen i köket när det ska lagas mat, och skapa hälsosamma traditioner redan här. Lite större barn kan skära upp frukt och grönt medan de mindre barn kan röra ihop ingredienserna. Självklart hjälps man åt med dukningen. Slutligen äter man ihop, pratar och umgås.

Unna dig en matkasse
Är det här något du skulle vilja unna dig, men du känner inte att det finns tid till detta. Vardagen kan vara hektisk, och ingen av oss behöver flera krav. Det behöver dok inte ta så mycket av vår tid, om bara vi agerar lite smart. på https://www.arstiderna.com hittar du flera olika varianter på måltidskassar. Du väljer vilken meny du vill följa, hur många ni är och hur många dagar i veckan ni vill ha leverans. Så enkelt är det. Framöver levereras en matkasse på er adress en gång i veckan. Här finns både ingredienser och recept, så ni klarar av att använda alla ingredienserna.

Det är ju ofta det som är problemet. När vi äntligen köpt en spännande grönsak, har vi inte någon aning om vad vi ska göra med den. Vi hade tänkt hitta ett recept på nätet, men blev det av? Kanske inte. Här kommer recepten tillsammans med ingredienserna.

En fördel med att laga själv, är att du vet exakt vad som ingår i varje rätt du serverar. Det kan vara riktigt många olika ingredienser i färdiglagat, och det är inte alltid vi helt förstår vad det är för något. Om du skär ut potatisen i stavar och häller olja, salt och peppar över stavarna, så har du full kontroll på dina pommes frites.


Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063