23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5 tips på hur du väljer tvättmaskin

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att köpa hushållselektronik kan verka komplicerat om man inte är särskilt tekniskt lagd.

För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista på våra fem bästa tips på hur du väljer rätt tvättmaskin för just dina behov!

 ·         Storlek

Det första du bör tänka på är hur mycket utrymme det finns för tvättmaskinen samt hur mycket du tvättar. Om den endast används av en person går det bra med en mindre tvättmaskin, men om man är flera personer i samma hushåll kan det vara behändigt med en större modell.

 ·         Modell

Tvättmaskinens lucka kan sitta på framsidan eller ovansidan. Frontmatade maskiner har ofta större tvättkapacitet och fungerar bra om man har en bordsyta ovanför eller vill kombinera den med en torktumlare.

 ·         Kapacitet

En tvättmaskins kapacitet kan variera från 3 till 12 kilo per tvätt. För en familj på 3-4 personer kan det vara bra att välja en som rymmer cirka 6-8 kilo, så att du inte behöver tvätta i fler omgångar.

 ·         Egenskaper

De flesta tvättmaskinerna på marknaden har flera olika tvättprogram. Man kan vanligtvis välja mellan åtminstone standard-, eko- och snabbtvätt samt välja temperatur. Många maskiner har även specialprogram för känsliga material. Tvättmaskinen kan även ha en timer, så att man kan välja när tvättprogrammet sätter igång.

 ·         Budget

Det kan verka som en bra idé att köpa den billigaste tvättmaskinen man hittar, men glöm inte att vatten- och energiförbrukning kan bli dyrare i längden om maskinen inte är effektiv. Om du tvättar ofta kan de vara lönsamt att välja en energisnål tvättmaskin som förbrukar så lite vatten som möjligt. Detta minskar din el- och vattenräkning och är dessutom miljövänligt. De flesta tvättmaskiner som tillverkas idag har en hög energiklass.

 Kolla gärna igenom utbudet av tvättmaskiner online eller i en affär innan du bestämmer dig. De kan även ge dig mer information om de märken och modeller som de erbjuder.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062