23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Erbjud kunder fler betalsätt med våra PAX Android terminaler

| Medlemsnyhet | Företag Inter Payment Nordic AB

Med en Android baserad terminal kan man enkelt installera nya betallösningar som lanseras i framtiden.

Genom åren har nya betalsätt lanserats i den svenska marknaden.  Antalet av svenskar som betalar med kontant har minskat medan kortbetalning, Swish, faktura och klarna har ökat.

Alla moderna betalsätt vid sidan om traditionella kortbetalningar, gör det ännu mer viktigt att ha en betalterminal som PAX terminalerna A920 och E600. PAX A920 och E600 vilka kan hantera de flesta andra betalsätten som Swish, Webbetalning, Apple Pay, Google Pay, mm utöver kortbetalning och kontantbetalning, så länge betalmetoderna har funktionalitet anpassad till Android, enligt Douglas Oest, affärsutveckling/strategi.

Våra PAX terminaler är allt-i-en Android baserade terminaler med möjlighet att ladda ner ett integrerade system för kassafunktioner, logistik & transportfunktion samt diverse biljett och försäljning funktioner för till exempel mobil försäljning som glassbilar & fiskbilar. Dessutom är de här betalterminalerna lätta att bära med sig till mässan, andra tjänsteställen, torg mm. Restaurang är en miljö vi identifierat som utmärkt för våra mobila PAX terminaler, just för samspelet mellan bar, kök, samt servispersonal.

PAX A920 och E600 accepterar olika varianter av kort som kreditkort, visakort och masterkort. Också kan man blippa med kontaktlös kort. Swish kan användas i terminalerna genom att installera Swish applikationen i terminalen. En kund kan enkelt betala genom att öppna Swish applikationen och skanna QR-koden på betalterminalensskärmen. Förutom Swish kan andra betalsätt till exempel Alipay, Wepay, Samsung Pay mm installeras och användas i betalterminaler.

Erbjud dina kunder fler betalsätt för en bra kundupplevelse.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Inter Payment Nordic AB

Stockholmsvägen 166
187 32 Täby
Sverige
Inter Payment Nordic AB

Bilder och video

A920E600

Sänd till en kollega

0.078