23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mardi Gras Digital, byrå som brinner för sortiment.

| Medlemsnyhet | Företag Mardi Gras Digital AB

Mardi Gras Digital är en nystartad digital byrå i Göteborg som hjälper företag och varumärken att lyckas med sin försäljning online.

Med ett tekniskt kunnande och en digital strategisk infallsvinkel ger sig Mardi Gras in i samarbeten som stärker sina kunders förmåga att nå ut med sitt varumärke eller sälja sin produkt.

- Mardi Gras må vara en nystartad digital byrå men vi är flera på företaget som har ett upparbetat samarbete som sträcker sig många år tillbaka. Vi har genom åren lärt oss vad som fungerar och vad som skapar värde för våra kunder, säger Jonas Modin, marknadschef och digital strateg.

Ett av Mardi Gras fokusområden är strukturering av företag och varumärkens sortiment i digitala kanaler. Ett arbetet som är lika mycket teknik som det är design, storytelling och ren och skär digital analys. 

 - Ska du lyckas presentera ditt sortiment på ett inspirerande sätt behöver du självklart ordning och reda men också koll på vad som attraherar. Du behöver också koll på vad din kunder googlar och fantasi för att skapa ett intressant sortiment digitalt. Struktur och kreativitet kan ses som raka motsatser men vi ser det som en förutsätting när vi presenterar en kunds sortiment, säger Jonas Modin.

 

 

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Mardi Gras Digital AB

Erik Dahlbergsgatan 3
411 24 Göteborg
Sverige
Mardi Gras Digital AB

Sänd till en kollega

0.094