23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

A50- en kraftfull Android mobil POS

Med en kraftfull Android operativ system och ett mindre fotavtryck kan A50 från Inter Payment Nordic AB hantera alla betalningar snabb. Den här eleganta betalterminalen är tunn men är utrustad med mer funktionärer än en traditionell POS terminal.

A50 är inte bara en smartmobil liknade mini POS men den kan användas till mobilsamtal. Den har en fantastisk högupplöst 4,5-tums pekskärmen och en 2-megapixel eller valfri 5-megapixel dubbla kameror med LED-ficklampor till 1 och 2D skanning. A50 har ingen inbyggd skrivare men kompenserar med att kvitton kan skickas via mejl eller kan kopplas till en skrivare via Bluetooth.

Betalterminalen är ett perfekt verktyg för företag inom transportbranschen. Den kan användas för att ringa/ta emot samtal till kunder för både upphämtning och betalning. A50 är en Android enhet som har möjlighet att installera ett eget system som kan uppdatera personal om deras uppdrag. Dessutom är den ideal för de som har flera tjänsteställen till exempel fiskbilar och glassbilar. A50 kan användas för att förkorta långa köer i restauranger eller butiker.

Den kan hantera alla kortbetalningar inklusive kontaktlös betalning. Man kan också installera Swish, Alipay eller WePay beroende på kundernas behov. A50 är utrustad med WiFi, hot spot, 4G, 3G eller 2G som gör kommunikation lättare. Med en GPS kan man alltid tracka betalterminalen.

Med tillgång till PAXs öppna varudistributionsplattformen kan man installera eller designa egna system för att ge en bra kundupplevelse och öka lönsamhet i verksamhet. Telefonerna kommer levereras med en godkänd kassaapplikation, som användaren kan aktivera med ett par knapptryckningar. ”Vips”, så är telefonen ett komplett certifierat kassasystem med integrerad betalfunktion.

Inter Payment Nordic AB
Stockholmsvägen 166
187 32 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590460738

Kontaktperson

PO

Sänd till en kollega

0.047