23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

- Det är inte försent att bli digital; Mardi Gras Digital

| Medlemsnyhet | Företag Mardi Gras Digital AB

Vi vet att handeln påverkas av det nya Corona-viruset och att många branscher går på knäna i tuffa tider som dessa. Vi vill därför i vår roll som experter på webb och e-handel finnas till förfogande för de som behöver vägledning.

I tider som dessa väljer många bort varuhus och butiker för att undvika den sociala kontakten. Experter siar om en ökad användning av e-handel och många upplever därför att det är viktigt att komma igång snabbt med sin digitala närvaro. 

Det kan kännas som en lång startsträcka men med rätt verktyg behöver det inte vara krångligt. Inte alls faktiskt. Vi och våra kunder använder oss av Umbracos publiceringsverktyg som ofta nämns som användarvänligt då vem som helst med datorvana kan skapa, redigera och publicera webbsidor. Det är även enkelt att integrera med andra system och passar därför utmärkt som ett CMS att använda till sin e-handel. 

Vi är en av få Guldpartners i Sverige och har därför mycket kött på benen. Det kan vara svårt att själv starta igång en e-handel och vi vill därför sträcka ut hjälpande händer till de som känner att de behöver en fingervisning i hur man bör tänka.

Mardi Gras Digital är Umbraco Gold Partner, läs mer!

Kontakta oss om du känner att du behöver tips och råd eller vill fördjupa dig i Umbracos publiceringsverktyg. 

Medlemsnyhet

Företag
Mardi Gras Digital AB

Erik Dahlbergsgatan 3
411 24 Göteborg
Sverige
Mardi Gras Digital AB

Sänd till en kollega

0.078