23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ordning och reda för en effektivare arbetsplats

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hantverkare och byggarbetare behöver ha många redskap och verktyg för att kunna utföra sitt arbete.

Genom att ha ordning och reda ges en professionell bild av företaget till förbipasserande men det går också snabbare att arbeta. 

Med en tälthall från Obwiik har man redskapen samlade och ordnade på ett säkert och organiserat sätt. Att ha alla verktyg, redskap och material under samma tak är en fördel vilket Obwiik har märkt genom återkoppling från många av sina kunder.

Hyr tälthallar och annan utrustning
Som kund till Obwiiik kan du välja att både hyra och köpa deras tälthallar. Vid vissa tillfällen, om du inte är i behov av en Tälthall ofta, kan det vara bättre och mer kostnadsbesparande att hyra. Genom att du som kund kontaktar Obwiiik kan du få rådgivning och förslag på vad som passar bäst i just din situation. 

Anpassning efter kund
Obwiiik anpassar avtal och modeller för uthyrning beroende på den ekonomiska situationen och förutsättningarna hos kunden. Det kan handla om kortsiktiga avtal för ett enstaka projekt men även längre hyresavtal som sträcker sig flera år framåt. Obwiiiks grundfilosofi är att projekt ska kunna sättas igång så snabbt och smidigt som möjligt utan alltför mycket bakomliggande byråkratiskt arbete.

Obwiik säljer även begagnat
Obwiiik säljer även begagnade produkter till sina kunder. En tälthall har en lång livslängd och kan därför återvinnas och användas länge, också av andra företag. Loggor och tryckta texter på tält kan tas bort vid vidareförsäljning. Har du köpt en tälthall eller annan produkt från Obwiiik kan du alltså sälja tillbaka dem när behovet inte är kvar längre. Detta är naturligtvis också bra för miljön samt att du hjälper en framtida företagare som betalar ett lägre pris för en begagnad hall.

Personal med kunskap inom tälthallar
Personal på att Obwiiik är speciellt utbildade och kunniga inom allt som har med tälthallar och byggarbetsplatser att göra. Det står till förfogande att svara på kundens frågor.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.045