23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dagar ni inte arbetar är bra dagar för utveckling!

| Medlemsnyhet | Företag StigFram AB

Kompetensutveckling kommer vara avgörande för tillväxten på lång sikt och kompetensbehovet kommer vara stort när allt går tillbaka till det normala.

Är du och många av era medarbetare permitterade? Då är det nu ett bra tillfälle att kompetensutveckla er. För dig som jobbar inom handeln erbjuder vi några digitala utbildningar:

Du som arbetar med (eller bara älskar) Visual merchandising? Ta ditt nästa steg inom mekanisk försäljning. ”Visual Merchandising” har kursstart 18 maj (4 tim digitalt)
Vi går mot en framtid där upplevelsen, konceptet och butiksmiljön kommer vara avgörande för den fysiska handeln. Genom att visuellt kommunicera på rätt sätt till rätt målgrupp, kan alla som jobbar i butik påverka kunden i köpprocessen. För mer info och anmälan: Visual merchindising 18 maj

Du som är medarbetare och jobbar inom handeln, ta ditt nästa steg inom ekonomi och försäljning. ”Butikens pengar” har kursstart 1 juni (4 tim digitalt)
Det är inte bara ledningen i företaget som ska kunna kommunicera om lönsamhet, försäljning och kostnader. Alla i företaget måste ha en grundläggande förståelse för rörelsens ekonomi. Vi lär oss räkna marginal och pålägg, moms, vad som händer med lönsamheten vid merförsäljning kontra reducerade priser, kalkylering, betydelsen av rätt omsättningshastighet samt en allmän kostnadsmedvetenhet.
För mer info & anmälan: Butikens pengar 1 juni

Du som dagligen möter era kunder, ta ditt nästa steg inom kundbemötande & försäljning. ”Kunden i Fokus” har kursstart 4 juni (4 tim digitalt)
Vill du utveckla dina kunskaper inom service & kundvård. Vi lär oss hela servicetrappan i kundmötet- från hej till hej då, att våra kunder är olika och att vi ska behandla dem och sälja till dem på olika sätt. För mer info och anmälan: Kunden i fokus 4 juni

För dig som är Dagens handel & Habit diggare ger vi dig 10% rabatt på utbildningarna om du bokar innan 18 maj (i rutan ”meddelande” på anmälningsformuläret skriver du, ” Dagens handel & Habit diggare 10%”).

För mer info om våra utbildningar: StigFrams öppna kurser

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
StigFram AB

Styrmansgatan 2, 2 tr
114 54 Stockholm
Sverige
StigFram AB

Sänd till en kollega

0.079