23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ljudbok för resan i sommar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Under sommaren är det många av oss svenskar som ger oss ut på semester i landet.

Ofta inkluderar det långa transporter med timmar i bil alternativt tåg eller flyg. Vad kan man då göra för att fördriva tiden under resan? Om du inte har lust att läsa en bok eller tycker att du spenderar för mycket tid på sociala medier - är en ljudbok en toppenidé för att fördriva tiden.

Anpassa ljudboken efter dina medresenärer
Om du reser med andra människor i exempelvis bilen - anpassa val av ljudbok efter dina medresenärer. Tänk på vad de vill ha och uppskattar för typ av böcker, det är oftast bäst att välja något roligt och kort som alla tycker om om man är flera som lyssnar.

En ljudbok gör barnen lugna
Om du reser med barn i bilen är en ljudbok för barn en perfekt ide. Se till att det är något som barnen gillar och tycker är spännande. Uppskattar de ljudboken, kommer de att hålla sig lugna och vara fokuserade på berättarrösten igenom hela ljudboken. Se detta som ett tillfälle för dig som förälder att blunda och slappna av en stund.

Enormt utbud av ljudböcker
Det finns ett stort antal företag som erbjuder ljudböcker idag. Många av de största är amerikanska eller brittiska företag som har ett enormt utbud av ljudböcker inom alla genrer och för samtliga åldersgrupper. Men det finns också antal svenska leverantörer av ljudböcker där du kan lyssna på svenska. Nästan alla nya böcker som släpps i bokhandeln idag finns också tillgängliga som ljudböcker.

Jämför olika leverantörer av ljudböcker
Det är rekommenderat är att ladda ner leverantörens app så att du kan lyssna på ljudboken i mobilen - det enklaste sättet att lyssna på resan. Innan du bestämmer dig för vilken leverantör av ljudböcker som passar dig, jämför olika ljudbokstjänster online och se vilken leverantör som har bäst utbud för dig till den lägsta kostnaden. Många företag låter också sina användare lyssna på en ljudbok gratis under en kortare period.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062