23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Aqua Dental öppnar klinik i Täby

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Tandvårdskedjan Aqua Dentals snabba tillväxt fortsätter.

I dagarna slår de upp dörrarna till ytterligare en ny klinik, denna gång i Täby Centrum. Det innebär att kedjan nu bedriver elva tandvårdskliniker runt om i Stockholm och Göteborg.

Aqua Dental är en av Sveriges största tandläkarkliniker. Sedan år 2015 har kedjan gått från 30 medarbetare till snart över 400. Kliniken i Täby blir kedjans elfte klinik. Med patienten i fokus säger tandvårdskedjan sig erbjuda kvalitativa behandlingar och vänliga behandlare. Designen på Aqua Dentals senast öppnade kliniker skiljer sig något från den typiska tandvårdskliniken och är skapad för att vara inbjudande och lugnande.

— Vi är väldigt stolta över den här kliniken. Jämfört med många delar i samhället tenderar tandvårdsbranschen att stå relativt stilla och fortsätter vara ganska fyrkantig. Det råder en tråkig samsyn på tandvården och det vill vi på Aqua Dental ändra på. Det ska ju vara roligt att gå till tandläkaren, säger Sven Öqvist, klinikchef på Aqua Dentals klinik i Täby.

Växer - trots tuffa tider
Tandvården är en av många branscher som har drabbats hårt under coronavåren. Flera aktörer har tvingats till tillfälliga nedstängningar och varslade medarbetare. Aqua Dental har dock arbetat flitigt med sitt erbjudande och har trots rådande restriktioner växt mot föregående år - även om rörelseresultat har varit lägre förväntat.

- Först och främst är vi stolta över att vi trots tuffa tider har tillräckligt stor attraktionskraft för att locka nya patienter till våra kliniker. Men givetvis har vi inte varit immuna mot pandemin, och tillväxten har därför inte har skett i den takt vi budgeterat för. Större kostnadsmassor och omfattande investeringar gör att vi kommer se ett negativt rörelseresultat när vi summerar våren, säger Philip Adenskog, marknadschef på Aqua Dental.

Kvalitativ tandvård
Kedjans ledord är passion, kvalitet och tillgänglighet. Här arbetar några av Sveriges främsta specialister inom många odontologiska områden. I dag finns kedjans kliniker placerade i köpcentrum och i lägen på markplan och de planerar att inom de närmsta åren finnas i landets alla universitetsstäder.

— Många anser att tandvård i dag är dyrt, men vi vill ge våra patienter mycket för pengarna. Vi har exempelvis plockat bort helgtaxan och arbetar inte med dolda kostnader. Med vänliga och kompetenta behandlare samt strategiskt placerade kliniker siktar vi på att erbjuda landets bästa tandvård, avslutar Sven Öqvist.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062