23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hållbara och exklusiva läderprodukter av dansk design

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Läder är ett fantastiskt material: Det är exklusivt, och med tiden får det en vacker patina. Läder

Läder som är en restprodukt från kor har lång hållbarhet tack vare den slitstarka ytan, vilket är en stor fördel i vår värld av massproduktion och slöseri med resurser. När lädret används till snygga produkter ser man till att ingenting från kon går till spillo. I den danska nätbutiken byRavn har man specialiserat sig på att tillverka hållbara och exklusiva produkter i läder.

Alla produkter utvecklas och tillverkas i egen verkstad i Danmark. Det ger dig en danskt designad och tillverkad produkt, och möjliggör personliga tryck på allt ifrån nyckelringar till armband. Det innebär att dina önskningar och behov är i centrum, och att annorlunda idéer och specialbeställningar med stor sannolikhet kan bli till verklighet i verkstaden.

Hos byRavn hittar du ett brett utbud av produkter i läder, bland annat ett stort antal olika nyckelringar som kan anpassas och designas så att de blir perfekta presenter till din pappa, partner eller kanske mormor. Sortimentet av exklusiva produkter är brett, och varken produkter för bostaden, hunden eller accessoarer saknas i nätbutiken. Du kan beställa hundhalsband i läder, och få hundens namn och ägarens telefonnummer ingraverat. Du kan också prioritera att blåsa nytt liv i hemmet med läderremmar eller handtag i läder till det nyrenoverade köket eller garderoben. Hos byRavn designas och utvecklas accessoarer i läder som är pricken över i:et när du ska klä på dig, och som är både praktiska och stilrena detaljer i vardagen. Allt ifrån armband och väskor till nyckelhållare som med en personlig ingraverad text kan kategorisera både husnyckeln och cykelnyckeln - och på så sätt fullända både nyckelknippan och outfiten.

Med produkter i läder från byRavn får du utöver ett hållbart val också produkter som passar in i den skandinaviska inredningsstilen och modefenomenet med raka linjer, minimalistiska detaljer och exklusiva materialval. De handgjorda produkterna tillgodoser dina önskemål, och gör det möjlighet att få lädret mer personligt med tryck efter eget val. Det kan vara speciella datum, koordinater eller särskilda symboler som har stor betydelse för dig och dina närmaste. På så sätt kan ett enkelt nyckelhänge eller nyckelring få en helt särskild betydelse, när du antingen ger bort den som present eller skämmer bort dig själv. En nyckelring med ett personligt tryck kan dagligen bidra till att du drar på smilbanden när du ser datumet för din bröllopsdag eller er lilla familj med streckfigurer och påminns om hur lycklig du är.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.046