23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nilex och Microsoft Teams

| Medlemsnyhet | Företag Nilex AB

I oktober lanserar vi vår integration mot Microsoft Teams. Det ger våra kunder möjligheten att skapa ärenden via Teams.

Integration mellan NSP och Microsoft Teams


Snart kan ni integrera NSP med Microsoft Teams, den nya chattbaserade arbetsytan i Office 365, som samlar personer, konversationer och innehåll på en plats. Den 31/7, 2021 går Skype for Business Online att försvinna som enskild produkt. Den som vill ha fortsatt tillgång till funktionerna som funnits i Skype behöver istället använda dem i Microsoft Teams. Alla viktiga funktioner från Skype finns kvar i Teams. De är bara enklare och mer flexibel att använda.

Integration mellan NSP och Microsoft Teams ska vara tillgånglig efter sommaren. Det är planerad att skapa NSP app i Microsoft Teams app store samt NSP Chatbot baserad på Microsoft Chatbot.

För att möjliggöra effektiv användning av NSP Kunskapsbank - systemet har vi beslutat att utveckla en chatbot som kommer att baseras på data från NSP: s kunskapsbank. Användare kommer att kunna fråga en chatbot inom Microsoft-teams att svara på några av sina frågor. Chatboten kommer att försöka hitta relevanta svar från NSP Kunskapsbank som indexeras i databasen Elastic Search och sorteras efter relevant rang.

Läs mer om våra ärendehanteringssystem

 

Medlemsnyhet

Företag
Nilex AB

Östra Sandgatan 12
252 27 Helsingborg
Sverige
Nilex AB

Sänd till en kollega

0.078