23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PRESSMEDDELANDE HappyOrNot tillkännager partnerskap!

| Medlemsnyhet | Företag StigFram AB

HappyOrNot, (www.happy-or-not.com), världens ledande lösning för feedbackhantering, tillkännager idag sitt senaste partnerskap med det svensk baserade management- och utbildningsföretaget StigFram.

Partnerskapet med StigFram stärker ytterligare HappyOrNots ledande position på den svenska marknaden för feedbackhantering. StigFram är experter inom kompetensutveckling och konsulttjänster och arbetar med många företag i Sverige med att utveckla deras handlingsplaner, strategier och att genomföra utbildningar för operativa förbättringar. Grunden för deras verksamhet är att hjälpa företag att skapa en kundfokuserad företagskultur.

Som ett komplement till sin verksamhet kommer StigFram att erbjuda HappyOrNot lösningen till sin växande kundbas. Det blir ett stort mervärde då HappyOrNot levererar användbar feedback från kund- och medarbetarupplevelser.  
 
En del av affären är att StigFram förvärvar Happy Team AB, som fram till idag har drivit HappyOrNot i Sverige. På detta sätt får HappyOrNots befintliga kunder i Sverige utökad service och kommer, förutom feedbackinsamling och analys, också att stödjas av StigFram i hur de kan genomföra förändringsarbetet.

”Ett partnerskap med HappyOrNot känns väldigt spännande och rätt i tiden för oss. Det kommer att vara ett perfekt komplement till vår verksamhet. Vi älskar att mäta och med HappyOrNot får vi den lösning vi letade efter. Även om det är lätt för kunden att använda, är tekniken bakom Smiley-face knapparna mycket avancerad, så data vi får från vad kunder och anställda tycker är mycket exakta och ett bra stöd för StigFrams fortsatta samarbete med kunderna. Vi kan nu både mäta och lösa kundens utmaning”, säger Niclas Pettersson, VD på StigFram.

Läs pressmeddelandet i sin helhet:

Pressmeddelandet:https://stigfram.se/portfolio-items/happyornot-tillkannager-partnerskap-med-det-svenska-managementforetaget-stigfram/?preview_id=4344&preview_nonce=45ef86d9cd&_thumbnail_id=4208&preview=true


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
StigFram AB

Styrmansgatan 2, 2 tr
114 54 Stockholm
Sverige
StigFram AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.111