23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur du väljer den rätta mascaran för dina ögon

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Mascara är idag förmodligen den mest använda sminkprodukten bland kvinnor över hela världen. Det finns tusentals variationer att välja mellan, och därför kan det kännas överväldigande att hitta en som passar dig och dina ögon.

En mascara ska förlänga dina fransar samtidigt som de ska göra dem någorlunda tjocka och ge dem en ‘vibrerande’ look.

Är du en av dem som impulsivt köper en mascara varje gång bara för du inte vet vad det är du ska ha? Eller en av dem som använt samma mascara sedan du började smörja in det svarta kletet på dina ögonfransar när du var tonåring, och nu känner att det är dags att uppgradera dig? Oavsett vem du är - läs vidare för att få hjälp med att välja den rätta mascaran för dina ögon!

Besvara frågan: Hur ser dina ögonfransar ut i dagsläget, och vad behöver de?
Det första du ska göra när du är på jakt efter en ny mascara är att göra en scanning på dagsläget. Hur ser dina ögonfransar ut idag, och vad behövs det ändras på? Precis som vi alla har olika sorters hår; tjockt, tunt, ljust, mörkt etc. Så är även fransarna på våra ögon individuella.

Mascara som förlänger fransarna
Har du korta fransar så kommer en mascara som förlänger fransarna få dina fransar till att se längre ut än vad de gör naturligt. Dessa mascaror har en borste som låter dig applicera mascaran på dina fransar, från botten till tippen, och ser till att vartenda strå har tillräckligt med mycket färg. Dessa mascaror kan ge dina ögon en mer dramatisk look.

Mascara som ger volym
Är du på jakt efter större fransar så bör du leta efter en mascara som ger fylligare fransar. Dessa borstar är mer täta så att varje frans får mycket mascara på sig. Mascaror som ger mer volym är särskilt populära idag, och du hittar bland annat ett brett utbud av dessa hos Luxplus. Vill du verkligen ha tjocka fransar med mer volym rekommenderas du att ta några extra lager.

Mascara för böjda ögonfransar
Har man i förväg väldigt raka fransar kan dessa vara svåra att böja, speciellt om man inte vill använda en ögonfrans-böjare. För att få sina ögon att se något mer intensiva ut, kan man därför använda sig av en mascara som gör att fransarna ser böjda ut. På dessa mascaror är borstarna böjda för att det ska göras naturligt.

Vattenfast mascara
Vattenfast mascara är för dig som vet med dig att du gråter eller svettas mycket, alternativt vistas mycket i vatten. Men mascaran passar också dig som vet att du kommer ha den på hela dagen, och ibland kanske till och med sova med den. Vattenfast mascara innehåller speciella syntetiska ingredienser som hindrar fukt från att få mascaran till att falla av från fransarna. Det enda som är problematiskt med dessa mascaror är att de är svåra att få väck!

Läs produktbeskrivningar och recensioner innan ditt köp
När du vet vilken slags mascara det är du behöver för att ge dina ögon den kraft de behöver, så kan jakten börja! Idag finns det en variation av märken att välja mellan, och för att hitta rätt kan det underlätta att läsa produktbeskrivningar och recensioner innan du genomför ditt köp.

Vad står det om produkten? Vad innehåller den för ingredienser, hur ser borsten ut, hur mycket ska man använda? Förutom att läsa om produkten bör du läsa vad folk har att säga om dem. Vad skriver folk i kommentarsfälten och på recensioner? Är de nöjda med produkten i förhållande till priset, eller ångrar de att de köpte den?

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062