23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

GANT investerar i Studioautomation

GANT har valt att investera i Studioautomation från StyleShoots. I slutet på oktober installeras en StyleShoots Vertical för att fota GANTs provkollektion på både galge och på ehandelsdockor.

I slutet på oktober installeras en StyleShoots Vertical för att fota GANTs provkollektion på både galge och på ehandelsdockor från Tyska Mohr Models.

” Den stora nyttan för GANT är att vi kommer med StyleShoots Vertical kommer få färdiga produktbilder till vår business to business i den tidiga hanteringen av våra provkollektioner. Det är något som fotats temporärt tidigare och krävt omfotografering men nu räknar vi med att optimera flödet och spara både tid och resurser när stylisterna kan sköta fotograferingen själva och få färdiga bilder direkt, säger Anna Stoltz, Head of Photo Studio, Global brands på GANT”.

GANT blir tillsammans med Stadium, XXL, Stockmann, Åhlens, OddMolly, Terrace, Nitty Gritty , Polarn o Pyret och ett 30-talet andra nöjda kunder i Norden som effektiviserar sin content produktion med StyleShoots.

Kom Agency är återförsäljare i Norden av StyleShoots fotosystem med Showroom på Grev Turegatan i Stockholm. Läs mer om StyleShoots på www.kom.se/styleshoots/

Kom Agency AB
Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5567479430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.14