23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förnya hemmet med små medel

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Många av oss är sugna på att förnya hemma, men det utan att renovera helt och hållet.

Det kan ju kosta en hel del pengar med just renoveringar. Det som man kan göra, det är att använda sig av som medel, som snabbt ger oss en förändring. Det handlar då om att byta ut handtag och knoppar, använda dekorplast, ta in mer grönt, måla om och ta in textilier.

Förnya med handtag och knoppar
Ett mycket enkelt sätt att förnya hemma i olika rum är att byta ut knoppar och handtag. Dessa finns ju i köket, i sovrummet och även på andra ställen. Just köket är det som många vill renovera, men om man inte har råd, så kan man genom att göra små saker ändå få en stor förändring. Skåpsluckorna i köket kan få nya handtag eller knoppar. Du kan även satsa på att måla om dem eller lämna bort för att lackera dem. Även garderoberna kan få ett nytt utseende genom nya handtag eller knoppar.

Få nytt utseende med dekorplast
Dekorplast är ett perfekt sätt att göra om med hemma och det på en mängd olika sätt. Ett fult badrumsgolv kan få ett helt nytt utseende med dekorplast. Samma sak i köket, där du kan sätta dekorplasten på kakelplattorna. Det finns många snygga färger att välja på. Du kan ju till exempel fuska fram att en bänk är i marmor, fast du använder dekorplast i den färgen.

Blommor och växter gör mycket
Det är inte fel heller att ta in färska blommor samt gröna växter. Köp en snygg vas och gör arrangemang. Det är inte ens ett måste att köpa blommor i affären, du kan plocka ute. Gröna växter är ett enkelt sätt annars, då det ger liv till hemmet på ett bra sätt. Dessutom förbättras luften du andas.

Måla om
Lite färg kan även det göra mycket för att få en förändring hemma. Du kan måla om dina väggar, luckor, möbler, ja nästan vad som helst. Se bara till att köpa rätt färg för ändamålet samt att du gör ett bra förarbete. Väggar som ska målas om måste först slipas och spacklas. Samma sak med möbler, att du kan behöva slipa dem före. Ett tips är att köpa gamla möbler på loppis för att göra om. Lite färg, nya handtag och knoppar kan därmed göra att du får en riktigt stor förändring i ett rum.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063