23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3D Visualisering till Dagligvarubranschen

| Medlemsnyhet | Företag Kom Agency AB

Med 3D visualiserad kampanjhantering skapas exponeringar, planogram & spacemanagement digitalt. Butiksexekveringen blir bättre och sker snabbare som genererar ökad tempoväxlingen i butik och den digitala transformationen tar fart.

Kunduppleveser är viktigare än någonsin och med den  ökar även krav på tempoväxlingen  av nya intryck och erbjudanden samt effektivitet  i dom interna processerna .Butikspersonalen  får större krav och har många gånger inte  rätt kärnkompetens att rent teknisk skapa upplevelser i butik vilket resulterar i sämre försäljning och produktivitet.

Genom att digtalt planera kundresan, erbjudanden, exponeringar och butikskoncept full ut med produkter & inredning i tidigt stadie generera till transparens i arbetsprocesser , snabbare kommunikation , kostnadseffektivt, öka produktivitet och prestanda.

Kom Agency är tillsammans med vår partner Visual Retailing engagerade i att göra skillnad och stöder våra kunder i deras egen transformation med tjänster och verktyg för att påskynda effektiviteten och kvaliteten på den digitala transformationen.
Några av våra kunder är Comfort, Lindex, KappAhl, NetonNet, Craft, Hultfors, Klarsynt, Husqvarna och ett flertal andra kunder i Norden som har börjat sin digital retailtransformation tillsammans med oss.

Läs mer på https://kom.se/

Medlemsnyhet

Företag
Kom Agency AB

Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Sverige
Kom Agency AB

Bilder och video

Highres render kampanjytaHeatmap kampanjytaPlanogram för kampanjyta

Sänd till en kollega

0.063