23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så kan en julkalender öka din försäljning

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

Adventskalendrar blir vanligare i alla branscher och kan innehålla allt från hudvård, leksaker, godis till drycker och snus. Men det är inte bara dess inbjudande paketering, spännande färgval och design som gör dem så populära, de ökar försäljningen!

Julkalendrar är omåttligt populära inom handeln av den anledning att företag inom branscher får möjligheten att placera upp till 24 produktprover i händerna på konsumenten och det är en stor försäljningsmöjlighet även för varumärkesägarna att delta i en julkalender. 

“Varje varumärke vet att prover förvandlas till försäljning”, säger Sonia Summers, grundare av Beauty Barrage, ett kaliforniskt skönhetskonsultföretag i en intervju med Vogue Business. Summers kunder har sett så mycket som 15 till 20 procent försäljningsuppgång efter att ha deltagit i en adventskalender.

En populär julklapp
Adventskalendrar växer i intresse även hos konsumenten och redan i börjanav  julen är majoriteten av julkalendrarna slutsålda. På Kicks.se är samtliga skönhetskalendrar redan slut, bara en vecka in i december.  

5 anledningar till att julkalendrar är populära:  

  • En kreativ reklambärare - tacksamt material att marknadsföra under högtider. 
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar också varumärket.
  • De skapar engagemang hos din kund – varje dag!
  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter
  • Ökar din försäljning

Avisera har bred erfarenhet av att skapa julkalendrar med tryck. Vi skräddarsyr varje förslag utifrån dina önskemål och ger dig konsultation, inspiration och guidar dig genom hela processen.

Läs hela artikeln och ta reda på hur du kan skapa en egen adventskalender!

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Sänd till en kollega

0.047