23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så blir dina trycksaker klimatneutrala

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

ÅterBära är den första miljömärkningen för 100% klimatneutrala förpackningar, framtagen av Avisera. När du väljer ÅterBära-märkta produkter klimatkompenserar du för produktens koldioxidutsläpp.

På Avisera är vi övertygade om att det går att förändra världen, en förpackning i taget. Hjälp oss att minska koldioxidutsläppen genom att välja klimatkompenserade trycksaker märkta med ÅterBära – den första miljömärkningen för klimatkompenserade förpackningar.

Vad är ÅterBära?
ÅterBära är den första miljömärkningen för 100% klimatneutrala förpackningar (påsar, trycksaker, boxar, silkespapper) framtagen av Avisera. När du väljer ÅterBära-märkta produkter gör du ett bra miljöval och klimatkompenserar också för produkternas koldioxidutsläpp!

Hur funkar det?
Vi har redan gjort grovgörat, vilket är att räkna ut hur mycket koldioxidutsläpp framställningen av material och tillverkning av våra olika produkter genererar. Men det är du som gör den verkliga skillnaden. När du beställer ÅterBära-märkta trycksaker från oss, klimatkompenserar vi för det genom att plantera och bevara träd i Colombia.

ÅterBära som standard
Idag är ÅterBära-märkningen standard på de flesta av Aviseras produkter. Att en förpackning eller påse är klimatneutral påverkar inte själva produkten mer än att ÅterBära-logotypen är diskret tryckt på under- eller insidan. Påverkan märks däremot på vårt klimat, eftersom vi tillsammans bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Hur gör jag för att beställa 100% klimatneutrala produkter?
Alla produkter i vår webbshop är klimatneutrala och kan beställas online. Vill du göra en skräddarsydd order så hjälper vi dig, kontakta oss direkt på hello@avisera.se.

Läs mer här avisera.se/aterbara


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062