23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flyttpacka

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En flytt har en mängd olika moment och måsten som ska göras. En sak som kan ta lång tid, det är att packa alla dina saker.

Du kanske har bott på ett och samma ställe under många år och har därmed samlat på dig en hel del prylar. Det kan vara bra att se till att göra din packning enklare, med hjälp av lite knep. Ser du till att flyttpacka effektivt blir också själva flytten smidigare. Det du bör börja med allra först, det är att totalt rensa din bostad. Det gör att det blir färre saker att packa ner, transportera och packa upp. Du kan med fördel rensa hela bostaden så väl som förråd, garage och så vidare. Släng trasiga saker, sälj eller skänk bort annat. Det kan vara rätt så befriande att bli av med en massa saker du inte behöver ha.

Flyttpacka effektivt i flyttkartonger
Om du ska göra en flytt Eskilstuna, så är det bra att planera din packning på ett bra sätt. Att ha flera identiska flyttkartonger eller lådor av samma modell är smart. Det eftersom det är enklare att stapla och frakta dem dit de ska. Se bara till att inte packa för tung i varje kartong, så att det blir enklare för dig, eller flyttfirman att bära dem. Du bör även då du packar märka upp kartongerna på ett bra sätt. Det underlättar sedan då du ska packa upp. Redan under flytten kan rätt kartong placeras i rätt rum, genom att den är märkt.

• Märk dina kartonger efter vad de innehåller
• Märk kartongerna med vilket rum de ska till i den nya bostaden
• Märk i tidigt skede de kartonger med saker som ska in i förråd, garage, vind eller källare.

Spara alltid städmaterial och belysning till sist. Det så att du kan göra en ordentlig flyttstädning som avslut.

Se till att ha bra markeringspennor för att på alla kartonger. Märk dem gärna runt om så att det är lätt att se vad som är i och var de ska då flytten görs.

Gå igenom bostaden rum för rum
När det gäller flyttpackning så har olika rum olika prioritet. En del av din bostad och en del av dina saker måste du ju använda fram till själva flyttdagen. Dock finns det saker att packa ner redan i tidigt skede. I köket behöver du inte ha framme alla bestick, tallrikar och glas, utan bara så att ni klarar er hjälpligt. Det går även att packa ner övrig köksutrustning du vet med dig du inte kommer använda före flytten. I vardagsrummet kan du även packa ner saker som prydnadsföremål, böcker med mera. Det mesta i sovrummet kan även det packas ner rätt så tidigt. Det gäller då saker som lakan, handdukar, kläder med mera. Allt det du inte använder eller kommer använda före flytten kan packas. Badrummet däremot är ett rum som du kan vänta med till sist. Det räcker att packa det mesta ungefär en vecka före flytten. Förråd, garage med mera är ofta fyllda med saker du kan packa ner tidigt.

Få hjälp att packa och bära
En del flyttfirmor har inte bara så att de kan hjälpa till med att genomföra din flytt. De har ibland även så att de kan hjälpa till att packa ner ditt bohag, alternativt att de kan låna ut eller hyra ut kartonger att packa i. Så ska du anlita en flyttfirma, kolla då upp vad som ingår i det priset, samt om det går att få hjälp med fler delar än bara själva bärandet och transporten av alla dina kartonger och övrigt bohag som ska flyttas.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063