23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tips för inredning av kontoret

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att inreda kontoret är så mycket mer än att bara placera ut kontorsmöbler, datorer och annat.

Det finns en del att tänka på då du ska inreda ett kontor. Givetvis är det en stor del detta med att ha rätt sorts kontorsmöbler. Ett höj-och sänkbart skrivbord är att rekommendera så väl som ergonomiska stolar. Bra kontorsmöbler Stockholm finns bland annat att hitta hos AZ Design. Utöver att satsa på bra skrivbord och skrivbordsstolar så finns det en del annat som är bra att ha på kontoret. Vi ger dig de bästa tipsen.

Ordning och reda
Att ha ordning och reda på sin arbetsplats och skrivbord underlättas av att alla får varsin anslagstavla vid respektive arbetsplats. Passa även på att sätta upp en i det gemensamma fikarummet. Sedan är det bra att även satsa på arkivskåp, bokhyllor, lådor med mera. Satsa även på att skaffa sladdhållare och annat för datorns alla kablar.

Utöver ordning och reda är det bra att även ha det trevligt runt om sig på andra sätt. Ett sätt är att ta in växter på kontoret. Det är inte fel med ett gäng gröna växter då de även renar luften. Bra exempel på växter som gör just det är krysantemum, fredskalla, gerbera, ampellilja och fikus.

Inredningen på kontoret bör vara något alla trivs med. På http://www.azdesign.se/ finns det mycket att välja på.  Det är inte fel att alla får vara med och bestämma hur det ska se ut. Ett kontor måste inte vara stelt, trist och sterilt. Ni som jobbar där kan med fördel göra det personligt. Se även till att skapa trevliga, gemensamma ytor att använda tillsammans. Det för att prata, umgås, fika eller äta lunch tillsammans.

Ljus, ljud och färg
Tre andra viktiga saker är ljus, ljud och färg. Att ha bra ljus på arbetsplatsen är ett måste. Det måste vara bra belysning vid arbetsplatserna så väl som i alla andra utrymmen. Sedan, detta med ljudnivå, den kan vara hög. Det kan vara bra satsa på att dämpa ljudet på olika sätt. Det går ofta bra med mattor och andra textiler. Sedan finns det även smarta ljudabsorbenter att använda. Sedan är det inte fel att även ha tysta rum att kunna gå till. Till sist, färg! Det är inte fel att få in det på kontoret för det ökar kreativiteten på ett bra sätt. Det påverkar även humöret. Så försök att få in det på lite olika sätt i inredningen.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078