23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyhet! Poly bag-ersättare för retail och e-handel

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

Avisera lanserar den första lättviktspåsen i papper för att ersätta poly bags som klädemballage genom hela kedjan. Svenskt klädvarumärke först ut att implementera påsen.

Lanserar ny plastersättare
Förpackningsföretaget Avisera lanserar produktnyheten Glassine Paper bag, en transparent, återförslutningsbar, scanningsbar papperspåse som ersätter poly bags. Från fabrik till konsument!

Minska plastanvändandet
Genom att ersätta engångspåsarna i plast med en 100% klimatneutralt pappersalternativ från hållbart skogsbruk, kan vi minska användandet av plast i hela kedjan och minska risken för att plast hamnar i natur och hav. 

Testad & kvalitetskontrollerad
Vår Glassine Paper bag är testad av större varumärken och fungerar genom hela handelskedjan, från att paketera kläder i fabrik, till att påsarna packas i kartong, distribueras och därefter skickas ut till kund. Att påsen är återförslutnings- och öppningsbar gör att kunden dessutom kan returnera varan i samma påse. 

Svenska Asket först ut
Först ut att ta bort poly bags från deras förpackningskoncept är svenska slow-fashion klädvarumärket Asket.  Asket redogör på sin hemsida att  de valde Glassine-påsen av olika skäl, bland andra på grund av att påsen är tillverkad av förnybart material från hållbart skogsbruk och trots det har lägre CO2-utsläpp per påse, jämfört med deras befintliga poly bags (delvis pga lägre total materialförbrukning, 45gsm jämfört med 90gsm). Papperspåsen är lätt att återvinna och är även transparenta, vilket även möjliggjorde för Asket att ta bort en streckkodsdekal, då streckkoden på hangtaggen istället kan skannas direkt genom påsen.

Aviseras Glassine Paper bags är även 100% klimatneutrala och miljömärkta med ÅterBära.

Läs mer om produktnyheten Glassine paper bag på Aviseras hemsida.

Bildkälla: Asket.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Bilder och video

Poly bag-ersättare

Sänd till en kollega

0.048