23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur kommer våra inköpsvanor att förändras?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

I dagens stressade samhälle vill vi att inköpen ska gå fort, kommer detta innebära att vi även kommer bli bättre på att planera våra inköp i framtiden..

..att vi kommer använda näthandel i mycket större utsträckning och att vi kommer använda andra betallösningar.

Vi ser detta redan tydligt när det gäller mat och dagligvaruhandeln, vi planerar våra matinköp och veckohandlar, vi beställer hem varorna eller hämtar dem utanför affären. Detta gör inte enbart att vi slipper trängas med andra människor det är även tidsbesparande, en tid som vi kan använda till annat, kanske motionera eller bara umgås med familjen.

Det finns nästan ingen typ av vara som inte kan handlas på nätet idag och tycker vi inte om det vi köpt eller att det inte passar så är det bara att skicka tillbaka. Vi kommer även se mer tidsbokningar framöver. Ska vi köpa ett nytt kök till exempel så kan vi boka tid för egen visning i ett showroom, detta gäller även för andra inredningsdetaljer som kanske en garderob. Vill du ha en riktigt gedigen och exklusiv möbel som tillverkas för hand i massivt trä så rekommenderar jag Handcrafted Interior. Besök HCI på nätet eller i något av deras showroom i Malmö, Köpenhamn eller Århus.

I Handcrafted Interiors showroom träffar du kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt kök för ditt hem. Inspirationen till ditt nya kök kan du hämta ur någon av de sju designlinjerna SHAKER, CLEAN, RUM, SKOV, KBH, LINE och TAPPED. Nästa steg är att din blivande köksyta mäts upp i minsta detalj. När detta är gjort designas ditt kök efter ditt hems unika mått så utrymmet utnyttjas maximalt. Handcrafted Interior arbetar inte med fasta mått och moduler utan allt tillverkas för hand från grunden på den egna snickarverkstaden i Lettland.

När allt är klart monteras köket ihop på snickeriet för att se så allt passar perfekt ihop. Nästa steg är att ta isär köket igen och skicka det till Sverige. När köket är levererat till ditt hem kommer samma snickare som tillverkade köket borta i Lettland hem till dig och monterar allt på plats en andra gång.

Det är en alldeles speciell känsla att se ådringen och linjerna i de trästycken snickaren har valt ut och att känna de lena ytorna i det nya handtillverkade snickarköket, för att inte tala om den underbara doften som sprider sig i bostaden.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.048