23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Därför bör ditt hemmakontor inkludera en Whiteboard

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Detta är några av anledningarna till varför Whiteboards, det ultimata produktivitetsverktyget, bör finnas i varje hemmakontor 2021.

Whiteboards är något man upprepande gånger ser på arbetsplatser, konferensrum och liknande tillställningar. De är det perfekta produktivitetsverktyget eftersom det möjliggör det för människor att visualisera sina idéer och tankegångar. Vi påstår dock att whiteboards inte bara hör hemma på större arbetsplatser, men att de även bör smycka varje hemmakontor.

Whiteboards är en av de få traditionella arbetsverktyg som än idag har sina användningar, trots explosionen i teknik och smartphonesutvecklingen. Har du ännu inte införskaffat ett whiteboard för ditt hemmakontor hoppas vi kunna övertyga dig med följande fördelar med den stora vita tavlan!

Du kan leka med dina idéer utan att slösa papper
Att brainstorma under arbetstid är ofta kostsamt för miljön eftersom det slösar extremt mycket papper. Man skriver ner något i sitt anteckningsblock för att sedan sudda och inse att det är bläck man använt, vilket som leder till att man måste slänga ytterligare ett papper. Visst kan man brainstorma via sin dator också, men oftast krävs det program som är svåra att lära sig eller som tar onödigt lång tid att starta.

Det är här en Whiteboard kommer in i bilden. Dessa stora skrivtavlor möjliggör det för dig att kladda så mycket du än önskar, sudda och kladda igen – utan att slita på miljön!

De tar ingen plats men kan ändå skärma av kontoret
En annan stor fördel med whiteboards är att de tar väldigt liten plats. Du kan välja att hänga upp en whiteboardtavla på väggen och därmed undvika att slösa på ytan i ditt hemmakontor överhuvudtaget, alternativt välja en whiteboard på ställ. Sistnämnde tar också minimalt med plats och kan dessutom användas för att skärma av ditt kontor. Det om något är vad vi kallar för ett platsbesparande arbetsverktyg!

Du kan skriva ner saker du inte får glömma
Whiteboards är det perfekta verktyget för dig som har många bollar i luften. Har du ett möte om eftermiddagen kan det såklart vara bra att ställa ett alarm på mobilen också. Men på whiteboarden kan du skriva ner andra viktiga saker, som samarbetspartners telefonnummer och deadlines. Sedan kan du ju skriva ner din farmors födelsedag också eftersom du befinner dig på hemmakontoret, så du slipper glömma det, IGEN!

De kan användas som förvaring också
Whiteboards är verkligen multifunktionella. Som att de inte räckte med att de kan användas för att strukturera arbetsdagen – de kan även förvara arbetsmaterial! De flesta whiteboards är nämligen magnetiska, vilket innebär att du kan fästa kvitton, kontrakt och annat som du föredrar att ha hängande istället för att packa ner dem i en pärm!

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062