23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ge bort en upplevelse i present

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

När det är dags att fira någon och det med att ge dem en present, så var det ju det där med att vad ska man ge bort?

Allt för ofta blir det en pryl, som kanske personen inte ens behöver eller vill ha. Det är svårt det där med att veta vad man ska ge bort i present, även om man känner personen väl. Visst kan en lösning vara att fråga personen om vad han eller hon önskar sig. Men ändå, det kan ju vara roligt att överraska med något till personen. Ett sätt att göra det på, det är att ge bort en upplevelse i present!

Vilken upplevelse passar vem?
Idag finns det många olika sorters upplevelser att välja mellan. Det var ju då det där med att bestämma vad för slags upplevelse som passar till den person du tänkt köpa det till. Mycket handlar ju om vem det är, hur många år personen fyller och vad han eller hon uppskattar.

Är det en upplevelse till din partner, så kan det förslagsvis vara något ni kan göra tillsammans. Lära er laga mat, åka på spa, olika provningar som av öl, choklad, vin eller ost. Eller så ger du något som endast är för personen i fråga. Om det är din man/pojkvän, så kanske han uppskattar att få testa en porsche eller åka i helikopter. Är det din fru/flickvän så kanske det passar bra med massage, afternoon tea eller pedikyr.

Satsa på ett presentkort
Ett mycket bra alternativ om du inte vet vad för upplevelse du ska satsa på är att köpa ett presentkort på upplevelser. Då har personen som får presentkortet möjlighet att välja själv vad den vill göra för slags upplevelse. Du behöver då bara bestämma ett belopp som personen sedan kan nyttja. Är det så att upplevelsen kostar mindre än vad presentkortet är på så sparas resten av beloppet så att det kan användas på ytterligare en upplevelse. Är beloppet mindre, ja då är det möjligt för personen att själv lägga till pengar för att göra en viss upplevelse. 

Fördelen med ett presentkort är just att du endast då behöver bestämma hur mycket pengar det ska innehålla. Sedan är det upp till mottagaren av det att själv hitta och boka den upplevelse som han eller hon känner att de vill göra. Det om nåt måste ju vara den perfekta presenten!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047