23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Biomassanläggning som miljövänlig och effektiv energilösning

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Genom att konvertera fossila bränsleanläggningar till biomassanläggningar kan ni uppnå flera fördelar. Biomassanläggningar kan både optimera er produktion, ekonomi och gynna miljön.

Med rätt val av biomassanläggning bidrar ni till kampen för en grönare och mer miljövänlig omställning. När man använder sig av skog, grödor och industriella restprodukter vid värmeproduktion sätter man ett mycket mindre CO2-avtryck, än när man förbränner traditionella fossila bränslen som exempelvis olja, kol eller gas.

Förutom miljöfördelarna får ni även en driftsäker och effektiv energilösning, som ni kan utveckla och anpassa efter behov. Anläggningarna finns i en mängd olika typer och storlekar och lämpar sig för uppvärmning av exempelvis bostäder, industriella lokaler eller stall.

Anläggningarna kan tillverkas eller levereras som mobila eller helautomatiska anläggningar, vilka utgör grunden för en optimalt effektiv drift för ert företag.

Uppnå ekonomiska besparingar

Biomassa är koldioxidneutral och är undantagen från koldioxid- och energiskatter. Man kan därför uppnå stora besparingar, genom att konvertera från förbränning av fossila bränslen, såsom olja eller gas till förbränning av biobränslen såsom halm, träpellets eller träflis.

En investering i en biomassaanläggning i form av en pelletspanna betalar sig själv typiskt på några år. Så på lång sikt kan ert företag spara mycket pengar.

Om ert företag producerar restprodukter kan ni dessutom uppnå större besparingar eftersom restprodukterna ofta med fördel kan användas som bränsle.

Kundanpassad anläggning

Linka är en av världens ledande specialister inom utveckling, projektering och konstruktion av helautomatiska kvalitetsanläggningar, för hela världen. Linkas patenterade bränsleteknik, använder det bränsle som finns tillgängligt i närområdet, liksom Linka även gärna utför tester av nya bränsletyper.

Linka tillverkar kundanpassade biomassanläggningar, med fokus på nära dialog och sparring med kunden. Vi hjälper gärna till med alla aspekter av processen och är redo med kompetent rådgivning, projektutveckling, installation och kundservice, för att säkerställa att kunden får en optimal och driftsäker lösning.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.048