23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kom Agency skapar eLearning med SmartStyling

| Medlemsnyhet | Företag Kom Agency AB

KOM Agency lanserar nya spännande eLearning på temat Visual Merchandising tillsammans med S.M.A.R.T Styling.

S.M.A.R.T. är en utbildningsplattform för detaljhandeln och i augusti lanseras två större utbildningar, Visual Merchandising och Försäljning, service & butiksekonomi. S.M.A.R.T används redan av flera detaljhandelsföretag och skolor

Den digitala utbildningarna riktar sig till företag inom inom handeln men också för skolor och har med interaktivitet och 3D skapat en ny nivå på Coola digitala, interaktiva träningspass, I och med de senaste årens pandemi har företagens och skolornas förmåga att arbeta med digitala läromedel ökat, och därför har efterfrågan av utbildningsprodukter exploderat.
Digitaliseringen har ökat behovet av personlig service i våra fysiska butiker och upplevelsebaserade mötesplatser och det har Kom Agency tagit fast på när det gäller utformningen av centrala avsnitt runt Butikslayout och produktexponering.

"Det känns så rätt i tiden att nu få skapa den här utbildning tillsammans med Mirjam och Tommy på S.M.A.R.T styling . Att  lära sig grundkunskap gällande tex butikslayout och produktexponering förenklar din vardag i butik, eller för dig som vill lära dig mera och förhoppningsvis öka medvetenhet varför och hur du kan förändra kundupplevelsen i butik", säger Anne Hesselgren
Så mycket i utbudet för plattformen S.M.A.R.T. är centrala i olika delar och allt hänger ihop där vi mixar mjuka och hårda värden . Vi är glada att få bidra med vårt kunnande inom Visual Merchandising och butiksplanering .

Det kändes självklart att använda vårt virtuella 3D planering/visualiserings verktyg för att visualisera innehåll .

 Här kan du prova ett avsnitt av Smart Styling

 

Medlemsnyhet

Företag
Kom Agency AB

Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Sverige
Kom Agency AB

Sänd till en kollega

0.078