23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Torr hy? Här är ansiktsmaskerna för dig!

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Sommarens sköna och varma dagar är snart förbi för den här gången, och bakom hörnet står vintern och väntar med kyla och mörker.

För många medför detta torrare hud och läppar, utslag, och förvärrad akne. Hos sephora.se kan du hitta lösningen på alla dessa besvär!

Torr hy och spruckna läppar - vintervardagen
Alla svenskar har nog upplevt mer eller mindre av den kalla och torra luften som dominerar i landet under vinterhalvåret. Det är inte alldeles ovanligt att dessa väderförhållanden medför en del besvär och oönskade problem med huden. Just torr hy och spruckna läppar är ett mycket vanligt sådant problem, som de flesta nog upplevt.

Att hyn blir torr beror på att fukten som finns i porerna tar sig ut som ånga till den torra luften utanför. Detta innebär att huden blir torr på ytan, vilket i sin tur kan leda till både akne och fnasig hy. För att förebygga att detta händer - nu har du i alla fall ett par månader på dig innan vintern slår till - kan du börja redan nu att se till att återfukta huden regelbundet. 

Ett bra alternativ till återfuktad hud är att använda en återfuktande ansiktsmask. Sephora har ett stort utbud av sådana, både för ansikte och läppar. Maskerna ger näring till huden, och skyddar dessutom mot uttorkning. 

Akne och blackheads - hur blir jag av med det?
Också akne kommer till följd av den torra luften, och det beror på att ansiktet vill smörja hyn, vilket den gör genom att utsöndra mer talg och olja. Dessvärre täpper detta till porerna, vilket sporrar aknen och utbrotten av pormaskar, så kallade blackheads. 

Också här finns det ansiktsmasker som gör underverk! Sephoras ansiktsmasker för pormaskar finns i olika storlekar och pris. Bara efter en användning kan dina pormaskar ha minskat med 17 procent, och din hy blir både lenare och fräschare efter att du använt den. 

Ansiktsmask - rogivande sysselsättning 
För dig som inte har några större problem med huden - grattis! Men det betyder inte att du inte borde ta hand om den. Genom att använda ansiktsmask kan din hy få ett riktigt glow, och dessutom bevara sin ungdomlighet betydligt längre. 

Så varför inte ta vara på vintermörkret, kanske genom att göra ett eget hemmaspa, med tända ljus, en kopp te och en ansiktsmask med 97 procent naturliga ingredienser, och sedan avsluta kvällen med en nattmask som reparerar och återfuktar huden ytterligare? 

Oavsett din hudtyp eller vilka besvär du har, är det viktigt att ta hand om sin kropp. Se till att fylla på din hy med vitaminer, återfuktande och förebyggande ansiktsmasker innan vinterkylan slår till!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078