23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fira din födelsedag i Malmö? Detta kan du göra!

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Malmö är en sprudlande stad med en mysig atmosfär där det alltid sker något. Från parkhäng i Folkets Park till en båttur längst kanalen och en 25-minutersresa till Köpenhamn.

Har du turen att bo i Malmö, eller ska du dit från en stad i närheten över din födelsedag? Då har vi sammanställt en perfekt lista över saker och ting att göra på sin födelsedag i Sveriges tredje största stad: Malmö!

Testa några av stadens bästa restauranger
Malmö är en stad med ett massivt utbud av fantastiska restauranger att testa på. Du lär inte kunna bocka av så många du önskar på en dag, inte ens en helg, men några är bättre än inga. Så vart ska man egentligen bege sig om man vill smaka på den bästa maten som staden har att erbjuda? Nedan listar vi tre ställen för frukost, lunch och middag, samt avslutar med ett fjärde tips för drinkar om kvällen.

Frukost eller brunch: Här rekommenderar vi Atrium, som både serverar brunch och frukost. Du kan få en hel tallrik med bland annat yoghurt, färskt bröd och ost – och såklart fri påtår på kaffet!

Lunch: Här kan vi inte välja en och rekommenderar därför ett besök till Malmö Saluhallarna. Här finns en variation av olika restauranger och det är därför en utmärkt plats att äta lunch i om du utforskar staden.

Middag: En solklar middagsfavorit är restaurangen Atmosfär. Här serveras det “nordisk tapas” och du kan själv beställa in så många rätter som du tror passar dig och ditt sällskap.

Kvällsdrinkar: För de bästa kvällsdrinkarna rekommenderar vi ett besök till KOL för cocktails, BrewDog för öl samt Julie för vin.

Arrangera en fest i en av Malmös många festlokaler...
Några gånger vill man ha en större födelsedagsfest - när man fyller 25, 30 eller varför inte 60? Då får det vanligtvis inte plats med stora middagar hemma hos en själv. Därför kan man istället hyra en festlokal och hålla sin födelsedagsfest där.

Som tur är finns det mer än en festlokal i Malmö att välja mellan, det finns ett par olika. Kanske du vill hyra Moriska Paviljongen placerad mitt i Folkets Park? Eller varför inte Amiralen där det dansats sedan 1940-talet på olika tillställningar? Margaretapaviljongen ligger mitt i Pildammsparken och passar också perfekt för större fester. Rådhuskällaren är också ett riktigt mysigt ställe och erbjuder en unik miljö för den som vill arrangera en större middag.

… eller håll festen i en av de många parkerna!
Malmö är en sommarstad där det finns en park placerad praktiskt taget i alla stadsdelar. Således kan du såklart hålla din födelsedagsfest i en park också, åtminstone under sommaren. Då kan ni bege er runt till de olika matställena under dagen och avsluta kvällen med en härlig parkfest i Folkets Park, Pildammsparken eller någon annan stans som passar er. Ta med en engångsgrill och grilla lite korvar för de som fortfarande är hungriga och spela lite kubb tillsammans. Mysigare och mer Malmö-aktigt kan det bara inte bli!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063